Hallitus tiedottaa 9/2020

Julkaistu: 23.09.2020 14:14

Pelaajamäärä kääntynyt kasvuun

Laajasalon Palloseuran pelaajamäärä on vuonna 2020 koronasta huolimatta loivassa kasvussa. Syyskuun toisella viikolla pelipassipelaajien määrä ylitti viime vuoden lopullisen pelipassimäärän yhdellä pelaajalla, ollen 659 pelipassia. Erityisesti tyttöpelaajien määrän kasvu on ilahduttavaa.

Koko seuran vanhempainilta Teamsissa 26.10. klo 18.00

Jo perinteeksi muodostunut koko seuran vanhempainilta järjestetään tänä vuonna teams-kokouksena maanantaina 26.10. kello 18.00. Tilaisuus järjestetään tiiviinä infopakettina, jossa tiedotetaan koko seuraa koskevista asioista ja jätetään tilaa myös kysymyksille. Suunniteltu kesto on 45 minuuttia, josta on varattu kysymyksille alustavasti 15 minuuttia.

Koko seuran osuuden jälkeen joukkueet voivat pitää omat vanhempainiltansa, jos sitä ei ole suunniteltu järjestettäväksi muuna ajankohtana.

Vuosikokous 23.11. klo 18.00

Laajasalon Palloseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 23.11. kello 18.00. Kokouksen paikka kerrotaan virallisessa kokouskutsussa.

Sekä koko seuran vanhempainiltaan että vuosikokoukseen tulee virallinen kutsu lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Hallitukseen kaivataan uusia jäseniä

Haluatko edesauttaa olosuhdehankkeita, parantaa yhteistyökumppanimyyntiä tai vaikkapa vaikuttaa seuran toimintalinjaan? Marraskuun vuosikokouksessa valitaan LPS:lle taas uusi halitus toimintakaudelle 2021. Hallitukseen kaivataan uusia jäseniä sekä seuran kehittämisestä ja toiminnan turvaamisesta kiinnostuneita ja innostuneita ihmisiä.

Lisäkysymykset ja kiinnostuksen ilmaisut toiminnanjohtajalle puhelimitse tai sähköpostitse.

0503747303 / juha [a] laajasalonpalloseura.fi