Adidas / XXL


XXL, Adidas ja LPS tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!

XXL on seuran virallinen varustetoimittaja ja Adidas seuran virallinen varustemerkki.

XXL on yhteistyössä seuran kanssa tehnyt virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä LPS:n virallisella varustesivustolla (vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen) täällä.

Varusteohje

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä.

Treeni- ja pelivarustepaketti
pelipaita, shortsit ja pelisukat ja harjoituspaita.

Suositellut varusteet
Pitkät treenihousut, pitkä treenipaita ja sadetta sekä tuulta pitävä takki.

Varusteiden tilaaminen ja toimintaohjeet

Sovituskoot
Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse (sports.itakeskus(a)xxl.fi), ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan XXL Itäkeskuksen toimipisteessä (Prisman talo 2. krs).

Tilaaminen
Tilaukset tulee tehdä käyttäen verkkokauppaa tai tilauslomaketta. Yksittäisen pelaajan varustetilaus tulee tehdä verkkokaupassa. Joukkuetilauksen voi tehdä Excel-tilauslomakkeella (lähetetty joukkueenjohtajille sähköpostilla).

Painatus
Teamsales ja painotalomme tietävät miten LPS:n seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen. Verkkokaupassa näkyvät painatukset kuuluvat aina tuotteen hintaan.

Sponsorilogot
Toimita tilauksen yhteydessä hyvälaatuinen (vektoroitu) logo. Kysy sponsorilogojen painatuksesta ja painohinnasta sähköpostitse aki.k@xxl.fi.

Maksutavat, toimitustapa ja -aika
Maksutapoina verkkomaksutavat verkkotilauksen yhteydessä tai Klarna lasku. Yksittäisiä tilauksia ei voi laskuttaa seuran kautta. Joukkuetilaukset on mahdollista tehdä laskulla seuran laskutusosoitteeseen.

Verkkokaupasta tilatessa pystyy valitsemaan joko tuotteiden postituksen kotiin tai noutopaikkaan (joilloin lisätään toimitusmaksu) tai sitten nouto myymälästä (maksuton).

XXL:n toimitusaika on enintään 5 arkipäivää (sis. painatuksen), tällöin tuote on valmiina noudettavaksi/ lähetettäväksi.

Hyödynnä seuraetu
LPS:n jäsenet ovat oikeutettuja 10% alennukseen jalkapallotuoteryhmän normaalihintaisista tuotteista. XXL:llä on myös LPS:n jäsenille kohdistettuja kampanjoita. Seuraedut ovat voimassa Itiksen myymälässä ja verkkokaupassa. Seuraedut aktivoituvat oheisella viivakoodilla.

Tue omaa seuraasi
Näytä oheista viivakoodia kassalla kun teet mitä tahansa ostoksia XXL:ssä. Näin olet oikeutettu seuraetuihin ja tuet Laajasalon palloseuran junioreita 3% jälkihyvitteellä ostosten loppusummasta. Rekisteröityneenä tehdyistä verkkokauppatilauksissa sekä seuraedut että tuki aktivoituvat automaattisesti.


XXL Itäkeskuksen yhteystiedot:

puh. 030-607 5046
sähköposti: sports.itakeskus(a)xxl.fi
Teamsales vastaava: Aki Kelontekemä; aki.k(a)xxl.fi
Itäkeskuksen myymälävastaava: Mira Räisänen; mira.r(a)xxl.fi

Image
ImageImage