myClub ohjeet


Jäsentilin aktivointi

 1. Kun seura on rekisteröinyt pelaajan puolesta pelaajalle oman jäsentilin, saat sähköpostiisi aktivointi viestin.  HUOM! Tarkista myös roskapostilaatikko.
 2. Klikkaa viestissä olevaa Aktivoi tilini-painiketta.
 3. Kirjaudu myClub-tunnuksellasi ja liitä jäsentili myClub-tunnuksellesi klikkaamalla  Hyväksy. HUOM! Jos sinulla on tunnus ennestään, kirjaudu sisään sillä sähköpostilla, joka on liitetty olemassa olevaan tunnukseesi.
 4. Tarkista tämän jälkeen jäsentietojesi oikeellisuus ja täydennä puuttuvat tiedot.
 5. Hyväksy tietosuoja-asetukset ja valitse kuvauslupa-asetus. Käytä mielellään valmiita seuran suosituksia valitessasi näkyvyyksiä, jotta joukkueen toimihenkilöiden on mahdollista suunnitella toimintaa.

  HUOM!  Alaikäisellä pelaajalla on pakollista olla vähintään yksi täysi-ikäinen käyttäjä jäsentilillä.

myClub tunnus

 • MyClub-tunnuksella (sähköposti + salasana) kirjaudutaan sisään myClub-palveluun. MyClub-tunnus on henkilökohtainen ja yhdellä henkilöllä tulee olla vain yksi myClub- tunnus.

 • MyClub-tunnuksella hallinnoidaan yhtä tai useampaa jäsentiliä samassa tai eri seuroissa. Voit siis kirjautua useiden seurojen myClub-sivuille samalla myClub- tunnuksella. Mikäli sinulla on olemassa oleva myClub tunnus, kirjaudu aktivointilinkistä sillä sähköpostilla sisään, niin yhdistää tunnukset.

 • Mikäli olet unohtanut salasanan, voi alustaa itsellesi uuden salasanan helposti myClubin kirjautumissivulla, joko selainversiossa tai mobiilisovelluksessa.

 • Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut, pyydä seuran toimihenkilöä vaihtamaan jäsentiliisi sähköpostiosoite ja lähettämään sinulle aktivointilinkki.

 • MyClub-tunnus mahdollistaa, että kaikki lapsen huoltajat voivat hallinnoida omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan lapsen tai lasten jäsentilejä.

myClub mobiilisovellus

Voit ladata maksuttoman mobiilisovelluksen sovelluskaupasta.
Sovelluksessa jäsenet ja harrastajat voivat ilmoittautua tapahtumiin, keskustella muiden tapahtumiin osallistuvien kanssa, lukea tiedotteita, tarkastella laskuja sekä päivittää helposti omia jäsentietojaan.

Lisää myClub ohjeita suomeksi ja englanniksi löydät linkistä.
Image
Image
Image