LPS Miehet edustus

LPS Miehet edustus

Laajasalon Palloseuran miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2024 miesten Kolmosessa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Talvikaudella harjoittelu tapahtuu Vuosaaren Kartanon kentällä ja Laajasalossa Reilusti Parempi Saari Areenalla, kesällä harjoitellaan Reilusti Parempi Saari Areenalla.

Joukkue on erittäin motivoitunut ja taistelutahtoinen. Tavoitteena vain ja ainoastaan se kirkkain.

Tervetuloa seuraamaan laadukkaita ja mielenkiintoisia otteluita Laajasalon saaren vihreälle nurmikentille, tarjolla on aina stadin parasta grillimakkaraa, kahvia ja virvokkeita.

Kaudella 2024 LPS:n miesten edustuksessa aloitetaan uusi projekti, jonka tavoitteena on saada miesten edustus aidoksi osaksi LPS:n pelaajapolkua. Tavoitteena on saada joukkueeseen vuosittain uusia omia kasvatteja ja luoda reservijoukkue, jossa pelaavat edustuksen ringissä olevat vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat sekä A- ja B-ikäiset pelaajat, jotka tarvitsevat ensi kosketuksen miesten peleihin.

Vastuuvalmentaja Michael O'Neill

Valmentaja Henri Martikainen