LPS 15

Tapahtumat

LPS 15

Laajasalon Palloseuran LPS15 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 60 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS 15 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Piritta Rapakko, lps15.jojo@gmail.com
Joukkueenjohtaja: Lari Montonen, lps15.jojo@gmail.com    
Vastuuvalmentajat Tim Ronimus ja Frans Zielinski
Rahastonhoitaja: Jenni Heikkilä, lps15.raho@gmail.com

Harjoitusaikataulu Talvikaudella
Tiistai klo 17-18 Laajasalon Peruskoulun ylätalo (Ryhmä 1)
Tiistai klo 18-19 Laajasalon Peruskoulun ylätalo (Ryhmä 2)
Torstai klo 17-18 Saari Areena

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS 15 joukkueessa maksaa noin 450 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 3). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista