LPS 15

Tapahtumat

LPS 15

Laajasalon Palloseuran LPS15 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 60 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä kolme kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS 15 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Piritta Peltonen, lps15.jojo@gmail.com
Joukkueenjohtaja: Lari Montonen, lps15.jojo@gmail.com    
Vastuuvalmentajat Joachim Lindholm ja Nelli Calonius
Rahastonhoitaja: Jenni Heikkilä, lps15.raho@gmail.com

Harjoitusaikataulu talvikaudella 2024
Maanantai 18-20 Roihuvuoren ala-aste
Keskiviikko 17-19 Laajasalon pk, Ylätalo
Torstai 17:45-19:15 Reilusti Parempi Saari areena

Maksut
Jalkapallokausi 2024 LPS 15 joukkueessa maksaa noin 565 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 3). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta, uutta peliasua lukuunottamatta, ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista