LPS Perhefutis

LPS Perhefutis

Perheen yhteinen harrastus, Laajasalon palloseuran PerheFutis.

Laajasalon palloseuran perhefutis on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille, jotka pääsevät liikkumaan ja leikkimään pallon kanssa vanhempien, yli 15-vuotiaan sisaruksen, kummin tai vaikka isovanhemman kanssa. Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoita on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta. Perhefutiksen ohjelma pohjaa leikkiin, liikkumisen riemuun, yhdessä tekemiseen ja oppimiseen sekä vinkkeihin perheen omatoimiseen arkiliikkumiseen.

Perhefutiksen tavoitteet
Perhelähtöinen toiminta
Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, antaa vinkkejä myös vapaa-aikaan
Nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien
Oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista
Vahvistaa ja tukea lapsen myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa
Tukea lapsen pallon- ja välineenhallintakykyä
Aikuiselle omalle kuntotasolle sopivaa aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua

Varusteiksi riittävät liikkumiseen tarkoitettu liikunnallinen asu sekä vaaleapohjaiset lenkkarit/sisäpelikengät. Säärisuojia ei tarvita. Mukaan oma juomapullo ja pallo.

Syyskausi 2021
Aika: Lauantaisin klo 10-10.45
Paikka: Laajasalon Palloiluhallin liikuntasali, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki
Ohjaaja: Veera Ronkainen
Hinta: 95€
Toimintakausi: 2.10.-18.12.2021
Paikkojen määrä: 20, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448

HUOM! Etsimme ohjaajia perhefutikseen, jotta pystyisimme järjestämään useamman perhefutisryhmän. Mikäli lisäohjaajia saadaan, ilmoitamme uusien ryhmien avaamisesta mahdollisimman pian. Jos olet kiinnostunut ohjaamisesta, olethan yhteydessä.

Lisätiedot:
Veera Ronkainen