LPS B-pojat

LPS B-pojat

Laajasalon Palloseuran B ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 35 pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 4 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. LPS B on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Tarja Nurminen, lps06joukkueenjohtaja@gmail.com
Vastuuvalmentaja Robert Mitchell, rob@laajasalonpalloseura.fi
Rahastonhoitaja Mirva Tollet

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.
Ma 20.00-21.00 Fysiikkaharjoitus Laajasalon Yläkoulu Sali
Ti 16:30-18:15 Hertta Areena
Ke 19:30-21:15 Hertta Areena
Pe 16:30-21:15 Hertta Areena

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS B joukkueessa maksaa noin euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 5). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.