LPS B-pojat

Tapahtumat

LPS B-pojat

Laajasalon Palloseuran B ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 35 pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 4 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. LPS B on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Joukkue on kaudelle 2023 kokolailla täynnä. Tällä hetkellä otamme joukkueen testeihin mukaan ainoastaan jo reilusti kokemusta ja osaamista omaavia pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan joukkueen tavoitteisiin.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Tarja Nurminen, lps06joukkueenjohtaja@gmail.com
Vastuuvalmentaja Pertti Grönberg pertti@laajasalonpalloseura.fi

Harjoitusaikataulu 1.1.-30.03.
Ma 19:15-21 Tekniikkaharjoitus Saari areena, Yläaste, lähialueet
Ti 19:30-21 Kartano TN2
Ke 19:30-21 Saari Areena
Pe 17:30-19:00/18.45-20.15 Saari Areena/ Pallomylly

Tarkat harjoituspaikat ja -ajat löytyvät joukkueen kalenterista.

Maksut
Jalkapallokausi 2023 LPS B joukkueessa maksaa noin 80 euroa/kk+ seuran jäsenmaksu( 200e/vuosi), sekä vakuutus- ja lisenssikulut. Maksut sisältää kenttävuorot, valmennuksen ja pääosan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 5). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista