LPS P12

Tapahtumat

LPS P12

Laajasalon Palloseuran P2012 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 64 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS P12 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Seija Ronkainen: lps12.jojo(a)laajasalonpalloseura.fi
Vastuuvalmentaja Ville.saarimaa(a)laajasalonpalloseura.fi
Rahastonhoitaja Timo Huhtala: lps12.raho(a)laajasalonpalloseura.fi

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.

Ma 18-19 Saari Areena

Ti 17-18 Nappula Nurmi

To 17-18 Saari Areena

Tarkat harjoituspaikat ja -ajat löytyvät joukkueen kalenterista.

Maksut

Jalkapallokausi 2021 LPS 12 joukkueessa maksaa noin 600 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet

Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 4). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä

Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista