LPS T11/12

Tapahtumat

LPS T11/12

Laajasalon Palloseuran T11/12 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 40 pelaajaa! Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee vuoden 3 kertaa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS T11/12 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Ilmari Smedberg, lps.jojo.t11.t12@gmail.com
Vastuvalmentaja Jussi Kekäläinen
Rahastonhoitaja Nikita Voronov, nikita.voronoff@gmail.com

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.
Maanantai klo 17-18 Hertta areena
Tiistaisin klo 19-20 Laajasalon Palloiluhalli
Torstaisin klo 18-19 Ilomäentien juniorinurmi

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS T11/12 joukkueessa maksaan noin 800 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat nappulakengät, juomapullo, pallo (koko x), treenipaita, shortsit, sukat ja pelipaita. Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla MyClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista