LPS Korttelifutiskoulu

Korttelifutiskoulu on tarkoitettu vuosina 2015 ja 2016 syntyneille tytöille ja pojille. Korttelifutiskoulu tuo futiksen leikki- ja lähikentille, sen tarkoituksena on tutustua jalkapalloon harrastuksena ja oppia lajin perusteita. Innokkaimmille Laajasalon Palloseuran korttelifutiskoulu toimii johdatuksena joukkuetoimintaan.

Korttelifutiskoulun harjoitusohjelman on suunnitellut LPS:n ammattivalmentajat. Ohjaajina toimivat pääasiassa LPS-taustaiset nuoret aloittelevat valmentajat, lisäksi futiskoululaisten vanhempia tarvitaan apuohjaajiksi.

Korttelifutiskoulussa on 8 harjoituskertaa, joista viisi on keväällä ja 3 syksyllä. Kevään toimintakausi alkaa 16.5. ja päättyy 16.6. Syksyn toiminta toteutetaan ajalla 8.8.-25.8.. Futiskoulun hintaan 65 euroa, sisältyy futiskoulupaita ja kaikki harjoitukset. Futiskoulu toteutetaan kolmella puistokentällä, jotka ovat Laajasalossa Stansvikin nurmi, Uimarannan nurmi ja Kultapossupuisto.

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan sekä uudet että vanhat pelaajat.

ILMOITTAUDU https://lps.myclub.fi/flow/notifications/141794