LPS P13

LPS P13

Laajasalon Palloseuran P13 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 42 pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS P13 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Suvi Arola, lps.13.jojo@gmail.com
Vastuuvalmentajat Tim Ronimus (mustat) ja Max Stenros (vihreät)
Rahastonhoitaja Tuukka Pastila, lps.13.raho@gmail.com

Harjoitusaikataulu Talvikaudella 2023
MA 17-18 Laajasalon peruskoulun alatalo (mustat)

MA 18-19 Laajasalon peruskoulun alatalo (vihreät)

KE 17:45-19:15 Saari Areena (molemmat ryhmät)

TO 16:45-18:15 Ilomäki (Vihreät)

TO 19-20 Pallomylly (mustat)

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS P13 joukkueessa maksaa noin 650 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 3). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.