LPS P10

LPS P10

Laajasalon Palloseuran P10 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 50 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3-4 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS 10 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja: Markus Wahlstein, lps10.jojo(a)gmail.com
Vastuuvalmentaja: Ilkka Salonen
Rahastonhoitaja: Henri Pohjanen

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.
ti 18-19.00 vihreät, 19-20 mustat Laajasalon yläkoulun sali
ke 19-20.00 Hertta areena
to 18-19.00 vihreät Hertta areena, 19-20.00 mustat Pallomylly
pe 17-18.00 mustat Hertta areena

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS 10 joukkueessa maksaa noin 760 euroa vihreät ja noin 940 mustat. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 4). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.