LPS P10

Tapahtumat

LPS P10

Laajasalon Palloseuran P10 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 50 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3-4 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS 10 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja: Markus Wahlstein, lps10.jojo(a)gmail.com
Vastuuvalmentajat Ari Korhonen (Mustat) Janne Pakkanen (Vihreät)
Rahastonhoitaja: Henri Pohjanen

Harjoitusaikataulu Kesäkausi 2023
Ma 18:30-20 Kruunuvuorenranta TN (Vihreät)
Ma 19:30-21:15 Kruunuvuorenranta TN (Mustat)
Ti 17:30-19 Saari Areena (Kaikki)
Ke 19:30-20:15 Kruunuvuorenranta TN (Mustat)

To 18:30-20:15 Laajasalo Nurmi (Vihreät)

Su 15:30 -17 Saari Areena (mustat)

Maksut
Jalkapallokausi 2022 LPS 10 joukkueessa maksaa 760 € vihreät ja 940 € mustat. Maksu sisältää jäsenmaksun, pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 4). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista