LPS P14

Tapahtumat

LPS P14

Laajasalon Palloseuran P14 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 60 pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 2 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS P14 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Heidi Koivukangas lps14.jojo@gmail.com
Vastuuvalmentaja mustat Kimmo Kaukonen

Vastuuvalmentaja vihreät Patrik Sadenharju
Rahastonhoitaja Filip Scheperjans lps14.raho@gmail.com

Harjoitusaikataulu Kesäkaudella 2024
Ti 16:45-18:15 Saari Areena
To 16:45-18:1:5 Saari Areena (vihreä)
PE 16:45- 18:15 Saari Areena

SU 17:45-19:15 Saari Areena (musta)

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS P14 joukkueessa maksaa noin 550 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 3). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista