Jäsenyys

Seuran jäseniä ovat kaikki jäsenmaksunsa maksaneet pelaajat, kannatusjäsenmaksun maksaneet kannattajajäsenet sekä kunniapuheenjohtaja ja kunniajäsenet. Jäsenmaksun maksaminen on edellytys seuran järjestämän harjoitus- ja pelitoimintaan osallistumiselle.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. 1.8. jälkeen liittyviltä -50% kalenterivuoden jäsenmaksusta.

Jäsen- ja muut maksut 2021:
195 € jäsenmaksu, juniorit.
80 € jäsenmaksu, aikuiset.
40 € liittymismaksu, juniorit ja aikuiset
20 € Kannatusjäsenmaksu. Lisää kannatusjäsenyydestä löydät täältä.

Säännöistä löytyy lisätietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista, kuten jäseneksi liittymisestä sekä jäsenen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Liittymismaksu korvaa vuoden 2011 jäseniltä perityn olosuhdemaksun. Tämä perustuu siihen, että kun Ilomäen kenttä rakennettiin, katettiin kentän rakentamiskustannuksia olosuhdemaksulla. Tämä 40€/jäsen kerättiin sen hetkisiltä jäseniltä kaikilta. Katsottiin ettei ole reilua että ainoastaan sen hetkiset jäsenet osallistuvat kustannuksiin, kun tulevat jäsenet hyötyvät kentästä juuri yhtä paljon kuin vuoden 2011 jäsenetkin. Tästä syystä päätettiin vuoden 2012 vuoden alusta ottaa käyttöön liittymismaksu. Liittymismaksu on täsmälleen saman suuruinen kuin oli olosuhdemaksukin. Liittymismaksu on ollut vuoden 2017 alusta perhekohtainen ja maksetaan ainoastaan yhden kerran, seuraan ensimmäistä kertaa liityttäessä. Kerho- tai jalkapallokoulun toimintaan osallistujilta ei peritä jäsen- ja liittymismaksuja.

Sisarhyvitys

Laajasalon palloseuran vuosikokous päätti ottaa käyttöön kaudelle 2020 sisarhyvityksen seuramaksusta seuraavin käytäntein:
- Hyvitys myönnetään hakemuksesta ja perheen toisesta alaikäisestä jäsenestä (yksi / perhe)
- Hyvitys myönnetään varustelahjakorttina (arvo 50€).
- Hakuaika 1.2.-30.9. Molempien lasten kyseisen vuoden jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen hakemuksen käsittelyä.

Näin haet hyvitystä:
- Täytä linkistä löytyvä hakemuslomake ja lähetä se osoitteeseen info(a)laajasalonpalloseura.fi.

Lisätietoja jäsenyyteen liittyvissä asioissa seuran puheenjohtajalta Vesa Marttiselta, toiminnanjohtaja Juha Tikanderilta tai hallintopäällikkö Mia Stierncreutzilta.