Tapahtumat

2021 jalkapallokauden päätöstä juhlitaan lauantaina 20.11. klo 19 alkaen Villa Wuoriossa, Hevossalmessa (Os. Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki). Tilaisuus on K-18 ja tarkoitettu pelaajille, pelaajien huoltajille, toimihenkilöille ja yhteistyökumppaneille.

Tilaisuus on vapaamuotoinen virkistystapahtuma, jonka pääideana on tutustuminen ja rento yhdessäolo muiden jalkapallon ystävien kanssa. Kauden päätöstilaisuuteen myydään illalliskortteja, jotka tulevat myyntiin lähipäivinä. Seuraa uutisointia ja ilmoittautumisohjeita seuran kotisivuilta.

Tuntia ennen päätöstilaisuutta eli klo 18-19 pidetään seuran syysvuosikokous samassa paikassa. Vuosikokoukseen osallistumisoikeus on kaikilla yli 15-vuotiailla vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneilla, kannatus- ja kunniajäsenillä. Kokouksen esityslista on nähtävillä kaksi viikkoa ennen ajankohtaa seuran kotisivujen uutisissa.