LPS T09-10

Tapahtumat

LPS T09-10

Tyttöenergiaa saaresta!

Joukkue pelaa pelejä Etelä-Suomen joukkueita vastaan. Joukkueessa harjoittelee ja pelaa yhteisjoukkueena reilu 20 pelaajaa. LPS Valtti YJ pelaa T15/2:ssa ja Valtti/United YJ3 T18/3:ssa.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueenjohtaja Sannalta. Hyödynnä kuukauden maksuton kokeilujakso! LPS T09-10 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Yhteystiedot:
Vastuuvalmentajana LPS Valtti YJ:ssa toimii Aino Hjerppe helmimaria02@gmail.com 
Muina valmentajina Liina Turhala ja Toni Karhu. Joukkueenjohtajina joukkueessa toimivat Sanna Hänninen-Vilokainen ja Pekka Kuittinen (hallinto). Meidät tavoitat sähköpostitse osoitteesta lps.joukkueenjohtaja@gmail.com 
Taloudenhoitajana Mikko Kaartinen mikko@urbanizator.fi.

Harjoitusaikataulu Kesä 2024
Maanantai klo 18.30-20 Herttoniemenranta
Tiistai klo 18.30-20 Ilomäki
Torstai klo 19.30-21 Ilomäki

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita x 2, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo. Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista