LPS T07-10

LPS T07-10

Laajasalon Palloseuran T07-10 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 54 pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS T07-10 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Kati Uusi-Rauva, lps.jojo.t07.08@gmail.com
Joukkueenjohtaja Mika Helin, lps.joukkueenjohtaja@gmail.com
Vastuuvalmentaja Rob Mitchell, rob@laajasalonpalloseura.fi
Rahastonhoitaja Maria Ruuskanen

*Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4. *
Tiistai klo 19-20 Ilomäki / Pallomylly
Keskiviikko klo 17-18.30 Herttoniemenrannan palloiluhalli
Torstai klo 19-20 Ilomäki

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo. Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.