LPS T07-10

LPS T07-10

Tyttöenergiaa saaresta!

Joukkueemme on jaettu harjoituksissa tasoryhmiin seuraavasti:
• 11v11-peliryhmä: Pääsääntöisesti 07-08-tytöt
• 8v8 peliryhmä 1: Pääsääntöisesti 09-tytöt
• 8v8 peliryhmä 2: 09-10-tytöt ja aloittavat pelaajat
• Aloittavien harjoitusryhmä

Joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Meillä on kolme ryhmää keväällä alkavassa piirisarjassa, ja talvikaudella 09-10-tytöt pelaavat talvisarjassa. LPS T07-10 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Joukkueessa harjoittelee ja pelaa reilut 40 pelaajaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueenjohtaja Katilta. Hyödynnä kuukauden maksuton kokeilujakso!

Yhteystiedot:
Mika Helin (pelijojo) lps.joukkueenjohtaja@gmail.com
Kati Uusi-Rauva (hallinto, uudet pelaajat) kati.uusirauva@gmail.com
Vastuuvalmentaja Rob Mitchell, rob@laajasalonpalloseura.fi
Rahastonhoitaja Maria Ruuskanen, lps.rahastonhoitaja.t0710@gmail.com

*Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4. *
Tiistai klo 19-20 Ilomäki / Pallomylly
Keskiviikko klo 17-18.30 Herttoniemenrannan palloiluhalli/ Hertta areena
Torstai klo 19-20 Ilomäki

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita x 2, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo. Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS T07-10 joukkueessa maksaa noin 70 euroa/kk.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.