LPS 17

Jalkapallojoukkue vuonna 2017 syntyneille tytöille ja pojille.

LPS:n nuorin ikäluokkajoukkue aloitti toimintansa 18.5.2022. Joukkue harjoittelee marraskuusta huhtikuuhun Poikkilaakson ala-asteella tiistaisin klo 18–19 ja keskiviikkoisin klo 17–18. Jokainen pelaaja käy talvikaudella vain yhtenä päivänä viikossa harjoituksissa. Kesäkaudella 2023 harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Kesän harjoitusten tarkat ajat ja paikat eivät vielä ole tiedossa. Harjoitusten lisäksi pelaamme harjoitus- ja ystävyyspelejä innokkuuden mukaan.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtaja Elina Mustaniemeltä ja vastuuvalmentaja Veera Ronkaiselta. LPS 2017 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen. Kuukauden kokeilujakso on maksuton, ilmoittaudu mukaan.

Jalkapallokausi (1.11.-31.10) maksaa joukkueen pelaajille 440 € eli n. 36,5€/kk.

Harjoitusaikataulu talvikaudella 2022-23

Ti 18-19 Poikkilaakson ala-aste (Ryhmä 1)

Ke 17-18 Poikkilaakson ala-aste (Ryhmä 2)

Yhteystiedot:

Vastuuvalmentaja Veera Ronkainen, veera(a)laajasalonpalloseura.fi