LPS P11

Tapahtumat

LPS P11

Laajasalon Palloseuran LPS11 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 50 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3-4 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Petri Kuparinen lps11.jojo(a)gmail.com
Vastuuvalmentaja Ilkka Salonen (M) Patrik Sadenharju (V)
Rahastonhoitaja Tarmo Tanner

Harjoitusaikataulu Kesä 2023.
Ti 18:45-20:15 Kruunuvuorenranta TN (Kaikki)
Ke 15:45-17:15 Saari Areena (Kaikki)
To 18:45-20:15 Saari Areena (M)

TO 18:45 - 20:15 Ilomäki TN (Vihreät)

PE 17:45 - 19:15 Laajasalon Nurmi (Kaikki)

Maksut
Jalkapallokausi 2023 LPS11 joukkueessa maksaa noin 68 euroa kuukaudessa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja pelit.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 4). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista