LPS Naisten harraste

LPS Naisten harraste

Laajasalon Palloseuran Naisten harrastejoukkueessa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin parikymmentä pelaajaa.

Joukkue harjoittelee talvikaudella 2021 kaksi kertaa viikossa Laajasalon palloiluhallilla (Sarvastonkaari 23). Lisäksi joukkue pelaa kuluvalla talvikaudella futsalia sarjatasolla harraste kolmonen.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja
Pauliina Kotiranta
pauliina.kotiranta(a)icloud.com

Rahastonhoitaja
Sirene Sarlin
Sirene.sarlin(a)gmail.com

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.
Tiistaisin klo 20-21 Palloiluhalli
Sunnuntaisin klo 16-17 Palloiluhalli

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS Naisten harrastejoukkueessa maksaa noin 250 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, vakuutuksen, kenttävuorot sekä pelitoiminnan.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat pelipaita, shortsit, sukat, jalkapallokengät, ja pallo (koko 5).

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta https://teamsales.xxl.fi/club/LaajasalonPalloseura ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.