LPS Jalkapallokerho

LPS Jalkapallokerho

LPS Jalkapallokerhossa tutustutaan lajin alkeisiin leikkien ja pelien avulla. Samanlainen kertarakenne esim. samoilla alku- ja loppurutiineilla auttaa lapsia kokemaan turvallisen oppimisympäristön harjoiteltavan toimintasisällön hieman kuitenkin muuttuessa.

Jalkapallokerhomme on useampina vuosina täyttynyt nopeasti, joten ole aktiivinen kerhoilmoittautumisissa. Jonoon voi ilmoittautua.

Seuraava jalkapallokerhokausi - Kevätkausi 2024

Kevään jalkapallokerho on tarkoitettu 2019-syntyneille tytöille ja pojille. Kerho kokoontuu torstaisin klo 17.00-17.45 Laajasalon yläkoulun salissa (Os. Koulutanhua 1, 00840 Helsinki).

Kevään toimintajakso 11.1.-18.4. HUOM! ei toimintakertaa talvilomaviikolla 22.2..

Kevätkauden hinta 110€.

Mukaan tarvitaan oma pallo (koko 3) ja vedellä täytetty juomapullo. Päälle liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät. Säärisuojat eivät ole pakolliset.

Ilmoittautuminen: https://lps.myclub.fi/flow/courses/6472595

Lisätiedot: