LPS Jalkapallokerho

LPS Jalkapallokerho

LPS Jalkapallokerhossa tutustutaan lajin alkeisiin leikkien ja pelien avulla. Samanlainen kertarakenne esim. samoilla alku- ja loppurutiineilla auttaa lapsia kokemaan turvallisen oppimisympäristön harjoiteltavan toimintasisällön hieman kuitenkin muuttuessa.

Jalkapallokerhomme on useampina vuosina täyttynyt nopeasti, joten ole aktiivinen kerhoilmoittautumisissa. Peruutuspaikkoja voi kysellä Veera Ronkaiselta. Yhteystiedot alla.

Varusteina kerhossa tulisi olla liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo ja juomapullo. Syys- ja kevätkaudella liikuntasaliin kengiksi vaaleapohjaset lenkkarit taikka sisäpelikengät. Säärisuojat eivät ole pakolliset.

Seuraava jalkapallokerhokausi

Toimintakausi: 13.10.-15.12. HUOM! ei toimintakertaa 1.12.

Aika: Torstaisin klo 17.00-17.45

Paikka: Laajasalon yläkoulun salissa (Os. Koulutanhua 1, 00840 Helsinki).

Ilmoittautuminen: https://lps.myclub.fi/flow/courses/4556711

Syyskauden hinta 70€.

Kevätkauden jalkapallokerhon ilmoittautuminen aukeaa joulukuun puoleen väliin mennessä. Aika ja paikka tulee olemaan sama kuin syyskaudella. Mikäli tulijoita on enemmän kuin kerhopaikkoja, pyrimme järjestämään myös toisen ryhmän.

Lisätiedot:
Veera Ronkainen