LPS Jalkapallokerho

LPS Jalkapallokerho

LPS Jalkapallokerhossa tutustutaan lajin alkeisiin leikkien ja pelien avulla. Samanlainen kertarakenne esim. samoilla alku- ja loppurutiineilla auttaa lapsia kokemaan turvallisen oppimisympäristön harjoiteltavan toimintasisällön hieman kuitenkin muuttuessa.

Jalkapallokerhomme on useampina vuosina täyttynyt nopeasti, joten ole aktiivinen kerhoilmoittautumisissa. Peruutuspaikkoja voi kysellä Veera Ronkaiselta. Yhteystiedot alla.

Varusteina kerhossa tulisi olla liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo ja juomapullo. Syys- ja kevätkaudella liikuntasaliin kengiksi vaaleapohjaset lenkkarit taikka sisäpelikengät. Säärisuojat eivät ole pakolliset.

LPS Jalkapallokerhon kevätkausi käynnistyy tammikuussa. Jalkapallokerho on tarkoitettu ensisijaisesti 2017 syntyneille tytöille ja pojille.

Kerho kokoontuu torstaisin klo 17.30-18.30 Laajasalon yläkoulun salissa (Os. Koulutanhua 1, 00840 Helsinki). Kevään toimintajakso 13.1.-14.4. HUOM! ei toimintaa 24.2. ja 31.3..
Kevätkauden hinta 95€.

Mukaan tarvitaan oma pallo ja juomapullo. Päälle liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät.

Seuraava jalkapallokerhokausi

Jalkapallokerho on tauolla kesän 2022. Syksyllä kerhovuorossa ovat 2018 syntyneet lapset.
Kesäkaudella järjestämme PerheFutista, jossa lapsi pääsee kokemaan liikunnan ja jalkapallon iloa yhdessä oman aikuisensa kanssa. Perhefutis on tarkoitettu 3-5 vuotiaille lapsille.
2017 syntyneille perustetaan toukokuussa 2022 oma joukkue, lisätiedot joukkueet otsikon alta.

Lisätiedot:
Veera Ronkainen