LPS P09

Tapahtumat

LPS P09

Laajasalon Palloseuran 2009 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 45 pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 4 kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS P09 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Pia Kangasniemi, joukkueenjohtaja09@gmail.com
Vastuuvalmentaja Rob Mitchell
Rahastonhoitaja Tiina Juusola

Harjoitusaikataulu Kesäkaudella
Tiistai 17:45-19:15 Laajasalon nurmi
Tiistai 16:45-18:15 Saari Areena

Torstai 19:30-21Saari Areena

Tarkat harjoituspaikat ja -ajat löytyvät joukkueen kalenterista.

Maksut
Jalkapallokausi 2021 LPS P09 joukkueessa maksaa noin 530€ (Vihreät) / 630€ (Mustat). Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 4). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista