LPS 16

Tapahtumat

LPS 16

Laajasalon Palloseuran 2016 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin neljäkymmentä pelaajaa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa Laajasalon ja lähialueiden kentillä. Harjoitusten lisäksi joukkue pelaa pelejä lähiseudun joukkueita vastaan. Joukkue harjoittelee ja pelaa tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan sopivasti haastetta ja onnistumisia. LPS 2016 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta. LPS:ssa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus kuukauden maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja Karri Ojala, lps16.jojo(a)gmail.com

Vastuuvalmentaja Ilkka Salonen, Ilkka(a)laajasalonpalloseura.fi

Harjoitusaikataulu 30.10.-31.4.

Tiistai klo 17-18:15 Laajasalon Peruskoulun ylatälo (Ryhmä 1)

Tiistai klo 18:15-19:30 Laajsalon Peruskoulun ylatalo (RYhmä 2)

Torstai klo 16:55 - 18:15 Reilusti parempi Saari Areena

Maksut

Jalkapallokausi 2023 LPS 2016 joukkueessa maksaa noin 540 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja osan peleistä.

Varusteet

Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaita, jalkapallokengät, juomapullo ja pallo (koko 3). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki.

LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta (linkki) ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.

Ajankohtaista