LPS Naiset edustus

LPS Naiset edustus

Laajasalon Palloseuran naisten edustusjoukkueessa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä 20 pelaajaa.

Joukkue harjoittelee talvikaudella 2 kertaa viikossa Laajasalon kentillä ja pelaa myös harjoituspelejä. Kaudella 2022 joukkue pelaa Naisten Kolmosta ja talvella Naisten Futsal-Kakkosta. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Pekka Varmanen, pekka.varmanen(a)helsinki.fi, p. 050-4634767
Vastuuvalmentaja Jani Gustafsson, jani.gustafsson(a)hotmail.com, p. 050-3596839

Harjoitusaikataulu
Tiistai klo 19.30-21.00, Ilomäentien kenttä
Torstai klo 19.30-21.00, Hertta-areena

Maksut
Kausi 2022 LPS Naisten joukkueessa maksaa noin 380 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, Liiton pelipassin, kenttävuorot, valmennuksen ja pelit.

Varusteet
LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä. Kaikki tunnistautuneena tehdyt ostokset kartuttavat LPS:n bonustiliä ja Itiksen myymälässä on LPS:n jäsenille tarjolla 10 % alennus kaikista jalkapallotuotteista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.