LPS P08

LPS P08

LPS 08 -joukkueessa on tällä hetkellä noin 50 pelaajaa. Toimimme kahdessa eri ryhmässä: Musta treeniryhmä on kilpajoukkueemme, joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa, ja Vihreä treeniryhmä on haaste- ja harrastejoukkueemme, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa.

Osallistumme pk-seudun talvisarjoihin, pelaamme otteluita lähialueiden joukkueita vastaan, järjestämme turnauksia omilla kentillämme Laajasalossa sekä osallistumme turnauksiin Suomessa. Osallistumme kesällä 2022 maailman suurimpaan jalkapalloturnaukseen Gothia Cupiin.

LPS 08 on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uutta seuraa etsivät tai jalkapalloharrastusta aloittavat pelaajat ovat tervetulleita LPS 08 -joukkueen toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Joukkueenjohtaja Jaakko Sarpo: 0505940955 tai joukkueenjohtaja08@gmail.com
Vastuuvalmentaja Kimmo Kaukonen (Musta): 0405240808
Vastuuvalmentaja Ville Hanni (Vihreä): 0405960377

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.
Harjoitusten runkopäivät ovat talvikaudella 2021-22 maanantai, keskiviikko ja perjantai. Tarkat harjoituspaikat ja -ajat löytyvät joukkueen kalenterista.

Maksut
Jalkapallokausi 2021-22 maksaa joukkueessamme noin 55-85 euroa kuukaudessa. Maksu sisältää kenttävuorot, valmennuksen, talvi- ja aluesarjat, harkkamatsit, osan turnauksista sekä joukkueen yhteiset tapahtumat Laajasalossa.

Varusteet
Joukkueen pakolliseen varustukseen kuuluvat treenipaita, shortsit, sukat, pelipaidat, jalkapallokengät, säärisuojat, juomapullo ja pallo (koko 5). Suositeltavia varusteita ovat seuran verkkarit ja sadetta pitävä takki. LPS:n varusteyhteistyökumppaneina toimivat Adidas ja XXL. Seuravaatteet hankitaan XXL:n verkkokaupasta ja varusteita voi käydä sovittamassa XXL:n Itiksen myymälässä.

Joukkueen hallinta
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla myClub-sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat