Kevätkokouskutsu ja strategia kick off

Julkaistu: 09.04.2019 12:50

Laajasalon palloseura LPS ry:n kevätkokous pidetään perjantaina 26.4. klo 17.30 Kruunuvuorenrannassa, Kruunuparkki 5 asukastilassa (Koirasaarentien ja Hopeakaivoksentien risteyksessä). Jos tulet autolla, niin Koirasaarentien päästä käännyttäessä vasemmalle on parkkipaikka. Kävelymatkaa parkkipaikalta n. 200m Kruunuparkkiin.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi valitaan kohdassa 7 (muut kokouskutsussa mainitut asiat) kaksi uutta hallituksen jäsentä Laajasalon palloseuran hallitukseen. Hallitus vastaa tässä kohdassa myös vuoden 2018 syysvuosikokouksen antamiin tehtävänantoihin ja antaa esitysehdotuksen syysvuosikokoukselle päätettäväksi:
- vähävaraisten pelaajien tukemisesta
- useamman perheenjäsenen huomioimisesta jäsenmaksuissa

Esityslista

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle

1. a) puheenjohtaja
  2. b) sihteeri
  3. c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
  4. d) ääntenlaskijat

3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 Esitetään hallituksen laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7 Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

8 Päätetään kokous

Heti vuosikokouksen perään jatketaan strategian kick off -tilaisuudella, jossa esitellään tulevan strategiakauden suuntaviivoja. Paikalla olevien on mahdollisuus esittää ajatuksia näistä ja antaa oma panoksensa tulevalle strategiakaudelle. Tilaisuudessa on pientä tarjoilua.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen etukäteen täällä.

Jos ilmoittautumisen kanssa ongelmia, voit ilmoittautua sähköpostilla: mia(a)laajasalonpalloseura.fi

Lämpimästi tervetuloa!