Kotiottelut

Mukana yhteistyössä

KSM Saari
Ravintola Mantra

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 päivää sitten
Laajasalon Palloseura (LPS)

LPS P09 lähti tänään kohti Aros Cupia. Elämyksellistä futisreissua ysit 💚

#lpsp09 #aroscup #juniorifutis #turnausreissu #laajasalonpalloseura #lps
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

LPS P09 lähti tänään kohti Aros Cupia. Elämyksellistä futisreissua ysit 💚

#lpsp09 #aroscup #juniorifutis #turnausreissu #laajasalonpalloseura #lpsImage attachmentImage attachment

LAAJASALON PALLOSEURA ETSII VALMENTAJIA KAUDELLE 2022-2023, SEKÄ LASTEN VALMENTAJAA KAUDELLE 2022

Laajasalon Palloseura on 900 pelaajan jalkapalloseura Kaakkois-Helsingistä. Toiminnan tarkoituksena on tarjota laadukkaita jalkapalloelämyksiä omalla vihreällä saarellamme. Seuran uudistetun valmennuslinjan kolme peruspilaria ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Toiminnan kasvaessa etsimme uusia valmentajia. Voit olla jo kokenut ja koulutettu valmentaja tai valmennuspolkusi alussa oleva valmentaja, löydämme varmasti sopivan tehtävän. Tarvittaessa seura tukee kouluttautumisessa ja toimintatapaamme kuuluu valmentajien sparraus ja tukeminen arkipäivän valmennusympäristössä. Sinun tärkeimmät ominaisuutesi ovat sitoutuminen, hyvä kontakti valmennettaviin, organisointikyky ja innokkuus oppia.

Etsimme loppukaudelle vastuuvalmentajaa 5v5 maailmaan ja tulevalle kaudelle lasten ja nuorten valmentajia vastuuvalmentajiksi tai apuvalmentajiksi kilpa-, haaste- ja harrasteryhmiin.

Ota yhteyttä ja esittele itsesi ja osaamisesi!

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kaikista tehtävistä maksetaan palkka.

Tehtävät ovat osa-aikaisia.

Hakemukset ja lisäkysymykset:

Toiminnanjohtaja
Juha Tikander
juha (a) laajasalonpalloseura.fi
... Näytä enemmänNäytä vähemmän

Ota yhteyttä ja esittele itsesi ja osaamisesi!

Tehtävät ovat osa-aikaisia.

Hakemukset ja lisäkysymykset: