Uusi toiminnanohjausjärjestelmä myClub käyttöön

Laajasalon Palloseura hallinnoi jatkossa myClub-jäsenpalvelulla yhteisönsä jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita. MyClubissa voit ylläpitää kätevästi itse omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa aktiivisuuttasi. myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa.

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://help.myclub.fi

Palvelu löytyy osoitteesta lps.myclub.fi. Olemme lähettäneet kaikille toiminnassamme tällä hetkellä mukana oleville aktivointilinkin sähköpostiin. Olethan yhteydessä osoitteeseen mia(a)laajasalonpalloseura.fi mikäli et ole saanut aktivointilinkkiä tai sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä.

Olemme myös siirtäneet samassa yhteydessä seuramme laskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:

– suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta

– tilinumero vaihtuu

– Visma lähettää maksuhuomautukset

Käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa sekä viitenumeroa. Laskut löytyvät tulevaisuudessa myös myClub tililtä.