TEKOÄLYENNAKKO: 3.5. LPS – FC HONKA/2

Perjantaina 3.5. pelataan naisten kolmosen kolmatta pelikierrosta Laajasalossa Reilusti Parempi Saari areenalla kello 19:15.

Laajasalon palloseuran naiset saavat vastaansa kauden vakuuttavasti aloittaneet FC Hongan junnut joka nimellä FC Honka/2 myös tunnetaan. Honka on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan ja suorastaan murskannut sarjan kärikikahinoihin povatut FC Loviisan ja FC Kontun. Maaleja Tapiolan nuoriso on iskenyt kahdessa ottelussa peräti 15, joten LPS:n puolustukselle on luvassa kiireinen iltapuhde.

Kotijoukkue LPS on aloittanut kauden voitolla ja tasapelillä. Kauden avauksessa tasattiin pisteet kotona FC Konnun kanssa. Ottelussa päästiin jo 2-0 johtoon, mutta lumisade sotki suunnitelmat ja Kontu käytti hyväkseen LPS:n mustan minuutin. Toisessa ottelussa pelattiin fyysistä GrIFK:ta vastaan Kauniaisissa, täysi pistepotti vaati kärsivällisyyttä ja Liinan urheiluruutukamaa olevan voittomaalin.

Ennakkotilanteen valossa FC Honka/2 näyttää olevan suosikki, mutta jalkapallo-ottelu on aina täynnä yllätyksiä ja draamaa. LPS ei taatusti aio antaa periksi helpolla, vaan he aikovat näyttää olevansa kova vastus kotikentällään. Ottelu lupaa siis jännitystä ja tunnelmaa koko illaksi.

Honka/2 on hyvä valmistautuminen helatorstaina pelattavaan Suomen Cupin otteluun, jossa vastaan asettuu ykkösen FC KTP kotkasta.

TUTUSTU MYÖS OHEISEEN KAUSIJULKAISUUN!

Liitetiedostot