TEKOÄLYENNAKKO 17.5. 19:15 NAISTEN KOLMONEN LPS-HIFK/2

Otteluennakko: LPS kohtaa HIFK/2 naisten joukkueen perjantaina Saari Areenalla

LPS naiset valmistautuvat kauden neljänteen sarjaotteluunsa, kun vastaan asettuu perjantaina 17.5. kello 19:15 alkavassa ottelussa HIFK/2. Ottelu pelataan kotikentällä, Saari Areenalla, ja luvassa on varmasti jännittävä kamppailu tärkeistä sarjapisteistä.

LPS on aloittanut kauden vaihtelevin tuloksin. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta joukkueella on tilillään yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Viimeisimmässä sarjaottelussa LPS kärsi niukan tappion FC Honka/2:lle, ja Suomen Cupin supertorstaina vastaan asettunut KTP vei selvän voiton tasaisen alun jälkeen. Kahden tappion jälkeen LPS:n onkin nyt aika kääntää kurssia ja palata voittojen tielle, jotta joukkue voi pysyä keskikastissa ja säilyttää iskuetäisyyden sarjan kärkeen.

HIFK/2 puolestaan on aloittanut kautensa vaikeasti ja hävinnyt kaikki neljä ensimmäistä otteluaan. Viime viikolla joukkue koki murskaavan tappion Nummelan Palloseuraa vastaan lukemin 9-1. Saari Areenalle saapuukin varmasti taistelutahtoinen HIFK/2, joka haluaa pestä kasvojaan ja kääntää kurssinsa.

Edellinen keskinäinen ottelu näiden joukkueiden välillä päättyi syyskuussa Pirkkolassa LPS:n 3-4 vierasvoittoon. Tuolloin HIFK johti ottelua jo 3-1 ja näytti sysäävän LPS:n todelliseen ahdinkoon sarjapaikkataistelussa. Kuitenkin toisen jakson taistelu ja maalin voitto siivitti LPS:n vireeseen, joka toi joukkueelle neljä voittoa kauden viidestä viimeisestä pelistä. HIFK puolestaan haki keväällä pisteet Saari Areenalta 1-2 voitolla. Myös vuosi sitten pisteet olivat karttaneet IFK:ta, joten asetelmat otteluun ovat nyt hyvin samankaltaiset kuin vuosi sitten. LPS ei saa tuudittautua ajatukseen helposta ottelusta, vaikka HIFK:n kausi onkin alkanut heikosti.

Lämpimällä Saari Areenalla nähdään varmasti katsomisen arvoinen, kova ja hikinen kamppailu. Tule kannustamaan LPS voittoon ja nauti samalla LPS T13/14 -joukkueen järjestämän buffan herkuista!

Liitetiedostot