Seuran puheenjohtaja vaihtuu

Seuran hallituksen puheenjohtaja Vesa Marttinen on siirtynyt ulkomaille työskentelemään ja on näin ollen estynyt toimimasta puheenjohtajan tehtävässä. Varapuheenjohtaja Kaisa Arrateig toimii puheenjohtajana tämän hallituskauden loppuun saakka, kunnes uusi hallitus valitaan. 

 

”Vapaaehtoistyö voi jäädä kakkoseksi, kun varsinainen työ vie ulkomaille. Valitettavasti puheenjohtajan työ ei onnistu täysipainoisesti etänä, joten haikein mielin astun sivuun puheenjohtajan tehtävistä. Autan mielelläni jatkossakin, kun joissain asioissa tarvitaan apuani,” Vesa Marttinen kertoo. 

 

Hallituksen toimintakyky säilyy hyvällä mallilla. Puheenjohtajaksi siirtyvä Kaisa Arrateig: ”Vesan puheenjohtajakausilla on ollut kunnia toimia hänen varapuheenjohtajanaan. Vesa on ollut osaava ja innostava esimerkki. Otan puheenjohtajan toimenkuvan hoitaakseni ja hallituksen kanssa jatkamme yhdessä töitä koko seurayhteisömme hyväksi. Meillä on koossa monipuolisesti taitava ja sitoutunut hallitus. Me kaikki; jäsenet, vapaaehtoiset, työntekijät ja hallitus yhdessä olemme seura!”

 

Syyskokouksessa loppuvuodesta valitaan seuralle uusi hallitus. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan, seuran muihin työntekijöihin tai hallituksen jäseniin asettuaksesi ehdolle.