Kumppaniksi


Haluatko tukea Laajasalon paikallista urheiluseuraa? 

 

Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita niin junioriemme tueksi kuin edustusjoukkueidenkin tueksi. Toivomme jakavamme tärkeät arvot kumppanien kanssa ja tuunaamme yhteistyön mielellämme yhteisen tavoitetilan näköiseksi.

Omat kenttämme ovat Laajasalon paraatipaikoilla ja keskellä Yliskylää tarjoten paikallisesti näkyvyyttä päivittäin noin 200-300 kentillä treenavalle juniorille vanhempineen, kentät myös sijaitsevat keskeisten iltalenkkien reiteillä. Paikallista näkyvyyttä tarjoaa myös treeniasumme, jotka ovat melko varmasti Laajasalon suosituimpia vaatekappaleita. Paikallisesti hieman laajempaa näkyvyyttä voimme tarjota pelipaidoissa, joukkueemme pelaavat vuosittain satoja lasten, nuorten ja aikuisten sarjapelejä,osan kotona Laajasalossa, osan muualla pääkaupunkiseudulla ja osan kauempana Suomessa tai jopa ulkomailla.

Haluatko olla näkyvästi LPS:n sponsori? Halusitpa jutella näkyvyyspaketista peli- tai treeniasuissa, kausijulkaisussa, nettisivuilla tai jotain muuta yhteistyötä, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan ja saamme varmasti räätälöytyä sopivan yhteistyöpaketin.