MAALIVAHTILEIRIN ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI

Buustia torjuntoihin LPS:n maalivahtileiriltä!

Laajasalon palloseura Järjestää maalivahtiharjoitteluun keskittyvän leirin 2009-2012 -syntyneille pelaajille 13.-17.6.2022 Laajasalon liikuntapuistossa Reilusti Parempi Saari areenalla klo 9.00-14.00.

Viikon aikana käydään läpi yksilö- tai pienryhmäharjoitteita. Jokaiselle päivälle on oma teemansa, jossa harjoitellaan maalivahtipelin eri osa-alueita. Veskatreenien lisäksi leirillä pelataan pelejä.

Yhden viikon leirin hinta on 120 euroa/osallistuja (LPS jäsenet) ja 130 euroa/osallistuja (Ei LPS:n jäsenet), Sisarusalennus -10€ saman perheen toisesta lapsesta. Leiri yhdistettynä maalivahti- tai taitoleiriin maksaa yhteensä 220 euroa jäseniltä ja 240 euroa ei jäseniltä.

Hinta sisältää valmennuksen, olosuhteet, päivittäin lämpimän ruuan, t-paidan ja tapaturmavakuutuksen.
Leirin vastuuvalmentajana toimii naisten edustusjoukkueesta ja LPS:n aikaisemmista maalivahtikoulusuita tuttu Siiri Aho.

ILMOITTAUDU LEIRILLE: https://lps.myclub.fi/flow/courses/3940767