LPS tiedote – Kausi 2022 käyntiin

Uusi jalkapallokausi on päässyt käyntiin. Uutena asiana teille jäsenille näkyy varmasti myClub toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto seurassa. Jäsenille on lähetetty viikolla 43 myClub aktivointilinkki sähköpostiin, josta kirjautumalla pääsette aktivoimaan myClub tunnuksen ja jäsentilin. MyClub korvaa jatkossa aikaisemmin meillä käytössä olleet Hoika jäsentieto ja Nimenhuuto järjestelmät.

Suosittelemme myös maksuttoman myClub sovelluksen lataamista sovelluskaupasta. MyClubin sovelluksessa urheiluseurojen ja yhdistysten jäsenet ja harrastajat voivat ilmoittautua tapahtumiin, keskustella muiden tapahtumiin osallistuvien kanssa, lukea tiedotteita, tarkastella laskuja sekä päivittää helposti omia jäsentietojaan. Perheiden arki helpottuu selvästi, sillä sovelluksessa näkee yhdessä paikassa kaikkien perheenjäsenten harrastustiedot.

MyClubista lisätietoja ja käyttöohjeita löydätte liitteestä suomeksi ja englanniksi.

Koko seuran vanhempainilta pidettiin Laajasalon peruskoululla viime viikon tiistaina. Paikalla oli ilahduttavan paljon ihmisiä. Tilaisuuden esitys löytyy kotisivujen uutisista www.laajasalonpalloseura.fi.

Kauden päätöstilaisuus pidetään la 20.11. klo 19 Villa Wuoriossa, Hevossalmessa (os. Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki). Tilaisuus on K-18 ja tarkoitettu pelaajille, pelaajien huoltajille, toimihenkilöille sekä yhteistyökumppaneille. Tilaisuus on vapaamuotoinen virkistystapahtuma, jonka pääideana on tutustuminen ja rento yhdessäolo muiden jalkapallon ystävien kanssa. Kauden päätöstilaisuuteen myydään illalliskortteja, jotka tulevat myyntiin lähipäivinä. Seuraa uutisointia ja ilmoittautumisohjeita kotisivuilta.

Ennen kauden päätöstilaisuutta eli la 20.11. klo 18-19 järjestetään seuran syysvuosikokous Villa Wuoriossa. Vuosikokoukseen osallistumisoikeus on kaikilla yli 15-vuotiailla seuran jäsenmaksun kaudella 2021 maksaneilla, kannatus- ja kunniajäsenillä. Kokouksen esityslista on luettavissa seuran kotisivuilta kaksi viikkoa ennen kokouksen ajankohtaa.

Mukavaa alkanutta jalkapallokautta 2022!

Liitetiedostot