LPS TB YJ

B-tytöt (East United TB YJ) ikäluokassa harjoittelee ja pelaa tällä hetkellä noin 40 pelaajaa, joilla on juuret kolmessa eri seurassa: LPS :ssa, FC Kontussa ja FC Viikingeissä. Tervetuloa mukaan!

Joukkueella on tapahtumia n. 4 kertaa viikossa Laajasalon, Kontulan ja Vuosaaren kentillä. Tulevalla kaudella joukkue pelaa T18 Ykköstä ja T18 Kakkosta tai Kolmosta eli joukkueessa on mahdollista pelata sekä kilpa- että harrastetasolla. Joukkue harjoittelee tasoryhmissä, jotta kaikille pelaajille saadaan haastetta. East United TB on sitoutunut seuran valmennuslinjaan, jonka peruspilarit ovat urheilullisuus, uskallus ja osaaminen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan, lisätietoja joukkueen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta tai vastuuvalmentajalta. Joukkueessa tarjotaan uusille pelaajille mahdollisuus 2 viikon maksuttomaan kokeilujaksoon.

Yhteystiedot:
Joukkueenjohtaja Heidi Viitikko (eastunited0506@gmail.com)
Vastuuvalmentaja Gabriel Alvarez (gabriel.alvarez@gmx.com) 050 5971146

Harjoitusaikataulu 1.11.-30.4.
Maanantai 18:30-20 Hertta
Tiistai 20-22 Jakomäkihalli
Torstai klo 17:30-19 Kartano
Sunnuntai 17-19 Kurkimäki

Maksut
Jalkapallokausi 2021/22 East United TB joukkueessa maksaa noin 1200 euroa. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun, kenttävuorot, valmennuksen ja pelit.

Varusteet
Joukkueen varustukseen kuuluvat lyhyt- ja pitkähihainen treenipaita, shortsit, sukat, pelipaidat, verkkarit ja tuulitakki.

East United varusteyhteistyökumppaneina toimivat Nike ja Intersport Easton. Joukkueen vaatteet hankitaan Intersport Eastonista.

Joukkueen hallinta ja viestintä
Joukkuetta hallitaan joukkueen omilla Jalkkis -sivuilla, joista selviää aina mm. ajantasaiset peli- ja harjoitusajat.