Laajasalon Palloseura ja K-Supermarket Saari tiivistävät yhteistyötään – Kentän nimeksi Reilusti parempi Saari areena.

K-Supermarket Saari ja Laajasalon Palloseura ovat jo muutaman vuoden tehneet läheistä yhteistyötä, yhtenä näkyvimmistä yhteistyön muodoista on ollut kahvioyhteistyö LPS:n tapahtumissa. Kahvioyhteistyön puitteissa LPS:n turnauksissa ja tapahtumissa on voinut nauttia suolaista ja makeaa K-supermarket Saari kahviossa, kauppa on tarjonnut myyntituotteet ja vapaaehtoiset vanhemmat ovat jalostaneet ne juniorijalkapalloa tukevaksi tuotoksi turnaustalkoissaan. Kauppias Teppo Ojala toteaa kahvioyhteistyön olevan luonnollinen ja mielekäs tapa tukea lasten jalkapalloilua. Teppo täsmentää olevansa erityisen tyytyväinen, siitä että kahvioyhteistyössä joukkueen toimihenkilöillä ja vanhempien ahkeruudella saadaan moninkertaistettua tuen arvo.

Nyt LPS ja K-supermarket Saari ovat tehneet vuoden 2026 loppuun saakka kestävän sopimuksen Laajasalon liikuntapuiston jalkapallonurmen nimestä. Ainakin seuraavat viisi vuotta kenttä tullaan tuntemaan nimellä Reilusti parempi Saari areena. Yhteistyön syveneminen tulee näkymään LPS:n toiminnassa ja kentän ilmeessä tulevien vuosien aikana.

Nimenä monen suuhun kotiutunut Hertta areena jää siis historiaan. LPS:n puheenjohtaja Vesa Marttinen haluaa kuitenkin muistaa ja kiittää Herttoniemen K-supermarket Herttaa tuesta. ”Oman tekonurmikentän rakentaminen on ollut yksi merkittävimmistä tekijöistä LPS:n nousussa merkittäväksi helsinkiläiseksi jalkapalloseuraksi. Hertta oli mukana alusta asti ja osaltaan mahdollisti kentän rakentamisen. Kiitos.”

Uuden edessä ollaan innokkaita niin LPS:ssa kuin Saaren K-Supermarketissakin. Uudesta LPS:lle merkittävästä yhteistyösopimuksesta silminnähden innostunut puheenjohtaja Vesa Marttinen toteaa tiivistyvän yhteistyön paikallisesti merkittävän yrityksen kanssa olevan mieluisa loppu vuodelle 2021 ja iloinen ja innostava alku uuteen vuoteen 2022. ”On hienoa tukea sekä Laajasalon palloseuran toimintaa että edistää omatoimiliikunnan olosuhteita. Yhteistyön molempia osapuolia yhdistää halu edistää liikunnallista elämäntapaa,” toteaa puolestaan K-supermarket Saaren Kauppias Teppo Ojala.

Ensimmäinen merkki syvenevästä yhteistyöstä on kentälle nouseva nimikyltti.