Kuvia LPS seinäkalenteriin vuodelle 2024

Suunnittelemme LPS aiheista seinäkalenteria vuodelle 2024. Kalenterista halutaan tehdä tyylikäs kokonaisuus. Kaipaamme tätä tarkoitusta varten hyvälaatuisia ja tunteita herättäviä Laajasalon palloseuraan ja jalkapalloon liittyviä valokuvia. Löytyisikö sinulta mahdollisesti tällaiset kriteerit täyttäviä kuvia arkistostasi?

Kyseessä voi olla tunteita välittävä pelitilannekuva, mutta se voi yhtä hyvin olla kuva aamukasteisesta nurmikentästä ennen pelien alkua, jolloin ruoho tuoksuu voimakkaasti tai illan jo hämärtyessä lumisateen keskellä harjoittelevasta pelaajasta / ryhmästä tai jotain ihan muuta. Kuva voi myös liittyä joukkueen taustatehtäviin eli olla tilannekuva huoltotiimistä, valmentajasta tai joukkueenjohtajasta työssään.

Kalenteriin mahtuu 12 kuvaa, mutta olisi hienoa, jos kuvia saisimme runsaasti ja samalla luvan käyttää näitä viestinnässämme. Lähetä siis rohkeasti ja ennakkoluulottomasti omiasi Mialle osoitteeseen mia@laajasalonpalloseura.fi, kun haluat tähän tarkoitukseen kuvan lahjoittaa.

Kalenteri painetaan elo-syyskuussa ja jokaisella joukkueella on mahdollisuus myydä kalentereita. Myytyjen kalentereiden tuotto tulee joukkueille. Myös seura myy kalenteria ja tuotto käytetään jalkapallotoiminnan kehittämiseen Laajasalon palloseurassa.

Yhdessä onnistumme!