Kesän 2023 leireille ilmoittautuminen on avattu

Laajasalon Palloseura järjestää taas tulevana kesänä koululaisten kesälomien kahdella ensimmäisellä viikolla suositut liikunta- ja jalkapalloleirit.

Leirien vastuuvalmentajina toimivat joukkuetoiminnasta tutut LPS:n ammattivalmentajat. Leirit pidetään Laajasalon liikuntapuiston alueella, pääpaikkana toimii Reilusti Parempi Saari Areena. Leirimaksuun sisältyy valmennus, olosuhteet, päivittäinen lämmin ruoka, t-paita ja tapaturmavakuutus. Leirille voivat ilmoittautua sekä LPS:ssa pelaavat, että seuran ulkopuoliset lapset, LPS:n jäsenet saavat leirmiaksusta alennuksen.

Leirit toteutetaan erillisissä pienten ja isojen ryhmissä. Pienten leirille ovat tervetulleita vuosina 2014-2016 -syntyneet lapset. Pienten leiri on molemmilla viikoilla futispainotteinen liikuntaleiri.

Isojen leiri on tarkoitettu 2010-2013 -syntyneille lapsille. Isojen leirin ensimmäinen viikko järjestetään teemalla kisat ja pelit, toisen viikon kohderyhmää ovat innokkaat ja kehittymishaluiset jalkapalloiljat, leiri on jalkapalloon keskittyvä taitoleiri.

Suunnitelmissa on järjestää taitoleirin rinnalla maalivahtileiri. Maalivahtileirin järjestämisestä ilmoitetaan myöhemmin erikseen.

Lisätietoa ja ilmoittauminen:

https://lps.myclub.fi/flow/courses