Kesäleiri- tai korttelifutisohjaajaksi Laajasalon Palloseuraan

Haemme kesäleireille, korttelifutiskouluun ja perhefutikseen ohjaajia ensi kesäksi.

Etsimme tehtäviin oma-aloitteisia ja luotettavia 15-17-vuotiaita nuoria, joilla on rohkea asenne sekä kiinnostusta toimia ohjaajan tehtävissä. Kokemus jalkapallosta tai valmentamisesta ei ole välttämätöntä, mutta kokemus lasten kanssa toimimisesta on eduksi ohjaajan tehtävään hakemisessa.

Kesäleiriohjaajien työaika on kesäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana 3.6.-14.6. ma-pe klo 9-15 välillä. Työaika 60h. TAI elokuussa ennen koulujen alkua, jolloin työaika on maksimissaan 30h.

Korttelifutiskoulua järjestetään toukokuun puolivälistä heinäkuun alkuun saakka 3 tunnin ajan viikossa arkisin klo 17-20 välillä ja lauantaisin päiväaikaan. Lisäksi ohjaajille tarjotaan ennen korttelifutiksen alkua perehdytystä tehtävään ja korttelifutiskoulun jälkeen loput työajasta tehdään LPS nuorimmissa ikäluokissa uusien pelaajien sisäänajossa eli työ alkaa jo huhti-toukokuun vaihteessa ja loppuu elokuun loppuun. Nämä tunnit ovat ilta-aikaan. Heinäkuussa on yksi työpäivä päiväaikaan. Korttelifutisohjaajan työaika on 60h yhteensä.

Perhefutista järjestämme ajalla toukokuu-syyskuu. Työaika on n. 2h viikossa ilta-aikaan.

Haemme myös tuntityönä tekeviä tekijöitä tapahtumien toteuttamiseen mm. kahviomyyjiä tai kuuluttajia tapahtumiin. Työaika joustavasti sovittavissa. Tehtäviin voi hakea kaiken ikäiset.

LPS on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita.

Hakulomakkeeseen pääset täältä.

Hakuaika: 1.2.-17.3.2024. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta juha@laajasalonpalloseura.fi tai mia@laajasalonpalloseura. Hakuajan jälkeen aloitamme haastattelut.