Juha Teurosesta LPS:n miesten edustuksen päävalmentaja

Uusi kausi on alkamassa ja Laajasalon Palloseuran miesten edustusjoukkueelle on valittu uudeksi vastuuvalmentajaksi Juha Teuronen.

Uuden valmentajan rekrytoiminen tuli ajankohtaiseksi entisen päävalmentaja Niko Ruuthin aikatauluhaasteiden myötä. Vaikka Niko jää pois vastuuvalmentajan pestistä jatkaa Niko kuitenkin sekä seuran hallituksessa että edustusjoukkueen taustalla. Syksyn aikana kartoitettiin vaihtoehtoja valmentajaksi, lopulta päädyttiin keskustelemaan syvällisemmin Juha Teurosen kanssa. Joulun ja uudenvuoden välipäivinä päästiin sopuun ehdoista ja käteltiin uusi valmentaja Laajasaloon. Rekrytointiprosessissa kuunneltiin laajasti työntekijöitä, pelaajien edustajia, hallituksen edustajia ja vanhaa valmentajaa.

Miesten edustuksen lisäksi Juha Teuronen tulee mukaan B-poikien valmennustiimiin ja pitää seuran junioreille pienryhmäharjoituksia muutaman kerran viikossa.

Teuronen valmensi menneellä kaudella Kouvolassa KJP:n miesten joukkuetta niinikään kolmosessa. Teurosella on viittä vaille valmis UEFA B -tutkinto ja erittäin vahva koulutus ja kokemus fyysiseen valmennukseen. Nuorten ja aikuisten joukkueiden päävalmentajuuden lisäksi Teuronen on toiminut Ekenäs IF:n fysiikkavalmentajana miesten ykkösessä.

Uusi valmentaja tulee Laajasaloon työskentelemään pelaajien ehdoilla ja hänellä onkin vahva ymmärrys toimintaympäristöstä. Miesten edustuksen ja B-poikien limittyvä valmennus tarjoaa myös LPS:n B-pojille hienon näyteikkunan jokaisessa treenissä. Miesten edustusjoukkueen harjoitukset alkavat 1.2.2022.

Tervetuloa Laajasaloon Juha!