Hallitukseen uusia jäseniä

Laajasalon palloseuran hallitus sai alkavalle hallituskaudelle kolme uutta hallituksen jäsentä. Tervetuloa mukaan Samuli Pauloff, Tommi Pylkkänen ja Timo Lithén. Kaiken kaikkiaan LPS:n hallituksessa on tulevalla kaudella 7 jäsentä. Hallituksen ja seuran puheenjohtajana jatkaa Vesa Marttinen ja varapuheenjohtajana Kaisa Arrateig. Hallituksen jäseninä uusien lisäksi jatkavat Niko Ruuth ja Hanne Nystedt.

Pyysimme uusia hallituksen jäseniä kertomaan meille ajatuksiaan siitä, miksi LPS on heille tärkeä ja miksi haluavat olla mukana hallitustyössä kehittämässä seuraa.

Samuli Pauloff: ”Aika tuntui omalla kohdallani sopivalta liittyä Hallituksen vahvuuteen. Omien lasteni futis-urat alkaa olemaan ehtoopuolella, jolloin ajallisesti elämänvaihe tuntui sopivalta. Nykyinen työni yrittäjänä myös mahdollistaa enemmän resursseja vapaaehtoistyölle. Lps on seurana se ainoa oikea, joka tuntuu omalta. Olenhan aina asunut Saarella.”

”Olen saanut nauttia muiden vapaaehtoisten tekemästä työstä lähes koko elämäni, eli olen urheillut seuroissa ympäri Suomea ilman isoa roolia vapaaehtoistyössä. Nyt koin, että on oikea aika antaa omaa panosta muiden harrastamisen eteen.” Tommi Pylkkänen kertoo ja jatkaa ”LPS on minulle tärkeä monellakin tapaa. Olen itse pelannut Islanders joukkueessa jo vuosia ja saanut myös sitä kautta hyviä ystäviä. Joka sunnuntai, ympäri vuoden, LPS liikuttaa minua. Kiitos joukkuetovereille! Myös perheen lapset pelaavat LPS:n riveissä. Toimin itse apuvalmentajana LPS15 joukkueessa. Joukkueessa pelaa n. 70 lasta, joten hulinaa ja nimien opettelua riittää.”

Timo Lithén: ”LPS on kasvavan saaren joukkue. Haluan olla mukana kehittämässä seuran toimintaa niin, että seuralla olisi pitkällä tähtäimellä mm. edustusjoukkue pysyvästi korkeammalla tasolla kuin tällä hetkellä. LPS on tärkeä osa Laajasalon identiteettiä, mutta se voisi olla vielä suurempi osa meitä kaikkia. Oman LPS apuvalmentaja historiani kautta LPS ja Laajasalo on muodostunut osaksi minua.”

Entä mitkä asiat Samulin, Tommin ja Timon mielestä tulisi säilyttää tai vastaavasti mitä asioita tulisi viedä eteenpäin seuran toiminnassa?

Samuli: ”Seura on kasvanut ja tehnyt hyvää työtä jo usean vuoden ajan. Omat tuoreet kokemukset kentän laidalta, niin valmentajana kuin joukkueenjohtajanakin, tuovat hallitustyöhön tarvittavaa katu-uskottavuutta. Tykkään kääriä hihat ja ruveta sanoista tekoihin.”

Tommi: ”Harrastajamäärät pitää pystyä pitämään korkealla tasolla ja asukasluvun noustessa jopa kasvattaa entisestään. Laadusta tietysti tinkimättä. Laatua on kuitenkin vaikea välillä määrittää. Ehkäpä voisimme panostaa tavoitteiden ja pelaajapolun esiin tuomiseen vahvemmin. Mitä odotetaan pelaajilta eri ikäisinä, mitä samaan aikaan seuralta tai vanhemmilta. Olisiko laatua kenties helpompi näin määrittää yhdessä. Toivon, että voimme omalla työllämme turvata kaikkien harrastuksen, oli se sitten kilpatason pelaamista tai liikkumista hyvässä seurassa. Oma panokseni liittyy varmasti tapahtumiin ja kumppanuuksiin. Näitä pohdimme hallituksessa tulevaisuudessa.”

Timo: ”Toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen tulisi olla fokuksessa, mutta pala kerrallaan. Sopivasti ja tasaisesti menestyvät edustusjoukkueet ja junioritoiminta, olosuhteita unohtamatta. Haluaisin hallitustyöni kautta auttaa yhteisöä erityisesti myynnillisyyden parantamisessa ja organisaation kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.”

Lopuksi pyysimme uusia hallituksen jäseniä lähettämään terveisiä LPS yhteisölle.

Samuli: ”Seura tarjoaa raamit, jonka puitteissa eri yksiköiden / joukkueiden on helppo toimia. Vapaaehtoistyö on monella tapaa palkitsevaa ja se tuntuu. Itse olen ollut juniorijalkapallossa, LPS:n toiminnassa, mukana vuodesta 2008. Päivääkään en vaihtaisi pois; uusia ystäviä, tuttavuuksia, kavereita lapsille, mahtavia muistoja, leirejä, turnauksia, ulkomaan matkoja. Antaa paljon enemmän kuin ottaa, kunhan heittäytyy mukaan koko vihreällä sydämellä!”

Tommi: ”Yhteisössä on voimaa! Isommalla vapaaehtoisjoukolla voidaan saada aikaa merkittäviä asioita, niin lapsille kuin aikuisillekin. Rohkeasti mukaan, pienikin panos on aina arvokasta!”

Timo: ”Kiitos kaikille LPS:n kanssa toimiville; yhteistyökumppanit, jäsenet, työntekijät, vapaaehtoiset ja tietenkin urheilijat. Yhdessä toimien seura kasvaa jatkossakin.”

Kiitos Samuli, Tommi ja Timo haastattelusta ja toivotamme tsemppiä hallitustyöhön.