Hae tukea pelaamiseen 14.12. mennessä – LPS Pelaajarahaston syksyn hakukierros on avoinna

LPS Pelaajarahaston tarkoituksena on tukea tuen tarpeessa olevista perheistä tulevien pelaajien jalkapalloharrastusta ja kilpailutoimintaa. Tarkoituksena on turvata seuran pelaajien jalkapalloharrastuksen aloittaminen tai jatkuminen niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista tai joissa jalkapalloharrastuksen mielekäs jatkaminen vaatii taloudellista lisäpanostusta. Syksyn 2022 tuen hauaika on 1.12. – 14.12.2022.

Päätökset tehdään mahdollisimman pian hakuajan jälkeen.

HAE TUKEA TÄSTÄ!

Pidetään kaikkien pallot pyörimässä, lahjoita LPS:n pelaajarahastoon!

Laajasalon Palloseuran pelaajarahasto on perustettu vuonna 2020, rahaston tavoitteena on tukea haastavassa asemassa olevien perheiden lasten jalkapalloharrastusta ja tai jalkapalloharrastuksen mielekästä jatkamista, antamalla mahdollisuus pieneen lisäpanostukseen.

Rahastosta on viime vuodet jaettu tukia kahdesti vuodessa, kerran keväällä ja kerran syksyllä. Rahaston toiminta on kuitenkin riippuvainen lahjoituksista ja tuista. Myös sinulla on mahdollisuus huolehtia omalta osaltasi siitä, että kaikkien innostuneiden nuorten pelaajien pallot pyörivät jatkossakin.Lahjoituksen voit tehdä maksamalla haluamasi summan LPS:n tilille FI14 1458 3000 0248 27. Muista kirjoittaa viestiin LPS Pelaajarahasto, niin raha ohjautuu oikeaan paikkaan.

Tutustu Pelaajarahaston sääntöihin ja lahjoita pelaajarahastoon.

LPS PELAAJARAHASTON SÄÄNNÖT

Lisätietoa pelaajarahastosta tai apua lisäapua lahjoituksen tekemiseen saat ohjeet Hallintopäällikkö Mia Stierncreutzilta (mia(a)laajasalonpalloseura.fi).

Lämmin kiitos myös kaikille aikaisemmin lahjoittaneille.