Hae kesätöihin Laajasalon Palloseuraan

Laajasalon Palloseuran perinteiset futiskoulut ja kesäleirit ovat taas tulevanakin kesänä täynnä aktiivisia ja liikkuvia lapsia. Huippuhyvän leirikokemuksen takaajiksi ja vastuuohjaajien tueksi tarvitaan taas kesätyöläisiä.

LPS:n kesäleirit järjestetään koululaisten kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla, lisäksi LPS:n kesätoimintoihin kuuluu perhefutista ja korttelifutiskoulua joihin haetaan Ohjaajia ja valmentajia, jotka pystyvät tekemään töitä toukokuun ja elokuun välisenä aikana.

Kesäleireille haetaan apuohjaajia, jotka auttavat kokeneempia vastuuohjaajia leikkien, pelien ja muiden toimintojen vetämisessä. Työ sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi ohjaus/valmennustyöksi avoimelle, luotettavalle ja oppimishaluiselle nuorelle. Apuohjaajan työ kestää kaksi viikkoa (60 tuntia)

Kesäleireille haetaan myös täysi-ikäisiä vastuuohjaajia tukemaan LPS:n päätoimisia työntekijöitä. Vastuuohjaajilta toivomme kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja itsenäisestä lapsiryhmien ohjaamisesta. Vastuuohjaajan työ kestää kaksi viikkoa.

Kesän perhefutisryhmiin haetaan ohjaajia, jotka pystyvät toimimaan innostavasti niin lasten kuin lasten vanhempienkin kanssa. Toivomme ohjaajalta jonkin verran kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön ja tarvittaessa ohjaaja perehdytetään ja koulutetaan työhön käytännön työympäristössä LPS:n perhefutisryhmissä kokeneen ohjaajan kanssa. Työaika sovitaan ohjaajan kanssa erikseen.

Korttelifutiskoulut järjestetään viidellä eri puistokentällä Laajasalossa ja lähiympäristössä. Korttelifutiskoulun treenit suunnittelee ammattivalmentaja ja valmennuksesta vastaavat nuorista tulevaisuuden valmentajista koostuvat tiimit. Hae korttelifutiskouluohjaajaksi, jos olet kiinnostunut jalkapallosta, avoin, luotettava ja uskallat ottaa vastuuta.

Jos olet reipas, oma-aloitteinen, liikunnallinen, luotettava ja kiinnostunut toimimaan lasten kanssa hae meille kesätöihin.

Lähetä hakemus tai kysy lisätietoa työpaikoista sähköpostilla Juha@laajasalonpalloseura.fi