LPS PerheFutis

Perheen yhteinen harrastus, Laajasalon palloseuran PerheFutis.

Laajasalon palloseuran perhefutis on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille, jotka pääsevät liikkumaan ja leikkimään pallon kanssa vanhempien, yli 15-vuotiaan sisaruksen, kummin tai vaikka isovanhemman kanssa. Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoita on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta. Perhefutiksen ohjelma pohjaa leikkiin, liikkumisen riemuun, yhdessä tekemiseen ja oppimiseen sekä vinkkeihin perheen omatoimiseen arkiliikkumiseen.

Perhefutiksen tavoitteet

• Perhelähtöinen toiminta
  • Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, antaa vinkkejä myös vapaa-aikaan
  • Nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien
  • Oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista
  • Vahvistaa ja tukea lapsen myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa
  • Tukea lapsen pallon- ja välineenhallintakykyä
  • Aikuiselle omalle kuntotasolle sopivaa aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua

Varusteiksi riittävät liikkumiseen tarkoitettu liikunnallinen asu sekä vaaleapohjaiset lenkkarit/sisäpelikengät. Säärisuojia ei tarvita. Mukaan oma juomapullo ja pallo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Syyskausi 2021

Aika:  Lauantaisin klo 10-10.45

Paikka: Laajasalon Palloiluhallin liikuntasali, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki

Ohjaaja: Veera Ronkainen

Hinta: 95€

Toimintakausi: 2.10.-18.12.2021

Paikkojen määrä: 20, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumaan sykyn 2021 Perhefutikseen pääset TÄSTÄ

HUOM! Etsimme ohjaajia perhefutikseen, jotta pystyisimme järjestämään useamman perhefutisryhmän. Mikäli lisäohjaajia saadaan, ilmoitamme uusien ryhmien avaamisesta mahdollisimman pian. Jos olet kiinnostunut ohjaamisesta, olethan yhteydessä.

Lisätiedot:
Veera Ronkainen