LPS Liikuntaleiri 2012-2014 syntyneille

LPS Liikuntaleiri 7.6.-11.6. ja/tai 14.6.-18.6.2021 päivittäin klo 9-15 Laajasalon liikuntapuistossa ja sen lähialueella. Leirille voivat osallistua 2012-2014 -syntyneet tytöt ja pojat.

Liikuntaleirillä kokeillaan eri lajeja, kisaillaan, leikitään mm. perinneleikkejä sekä pelataan tietysti myös futista.

Yhden viikon leirin hinta on 140€/osallistuja (LPS jäsenet) ja 160 euroa/osallistuja (Ei LPS:n jäsenet) Kahden viikon leirin hinta on 240€/osallistuja (LPS jäsenet) ja 260 euroa/osallistuja (Ei LPS:n jäsenet) Sisarusalennus mahdollisuus yhdistää kaikkiin leireihin, joka on -10€/lapsi/viikko saman perheen toisesta ja mahdollisista muista lapsista.

Kaikilla leireillä osallistumismaksu sisältää päivittäin lämpimän ruoan, t-paidan, ohjauksen/valmennuksen, tapaturmavakuutuksen (leirin aikana) ja olosuhteet.

Lisätietoa Veera Ronkainen, veera@laajasalonpalloseura.fi

Ilmoittaudu tästä.

Ilmoittautuminen avoinna 31.5.2021 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

LPS Leiritarjonta 2008-2011 syntyneille:

Kisat ja pelit 7.-11.6.2021 klo 9-14

Sytytkö kisailusta ja pelaamisesta? Haluatko ottaa mittaa kavereistasi? LPS:n kesäleirien isojen ryhmän ensimmäinen viikko on täynnä kilvoitteluja, pienpelejä ja tiukkoja kamppailuja. Tämä viikko vedetään täysillä, mutta hymyn kare suupielessä ja pilkettä silmäkulmassa.

Kisat ja pelit -leirillä pelataan erilaisia pelejä futisgolfista 1v1 tai 2v2 futikseen. Vaikka painotus on jalkapallossa viikon aikana otetaan mittaa yksilöinä ja joukkueina myös muissa lajeissa. Suuri lajikirjo takaa onnistumisen hetkiä kaikille, jotka haluavat kilvoitella ja laittaa itsensä likoon. Kisat ja pelit -leiri järjestetään 2008-2011 -syntyneille pelaajille 7.-11.6.2021 Hertta-Areenalla klo 9.00-14.00.

Yhden viikon leirin hinta on 115 euroa/osallistuja (LPS jäsenet) ja 130 euroa/osallistuja (Ei LPS:n jäsenet), Sisarusalennus -10€ saman perheen toisesta lapsesta. Leiri yhdistettynä maalivahti- tai taitoleiriin maksaa yhteensä 210 euroa jäseniltä ja 230 euroa ei jäseniltä.

Hinta sisältää valmennuksen, olosuhteet, päivittäin lämpimän ruuan, t-paidan ja tapaturmavakuutuksen.
Leirin valmentajina toimivat mm. Pertti Grönberg ja Rob Mitchell.

Lisätietoja veera(a)laajasalonpalloseura.fi

Ilmoittautuminen avoinna 31.5.2021 asti.

LPS Taitoleiri 14.-18.6. klo 9-14

Tarvitsetko vinkkejä taitoharjoitteluun? Haluatko oppia pallojonglööriksi?

Laajasalon palloseura Järjestää taitoharjoitteluun keskittyvän leirin 2008-2011 -syntyneille pelaajille 14.-18.6.2021 Hertta-Areenalla klo 9.00-14.00. Taitoleirillä keskitytään pelaajan henkilökohtaiseen taitoharjoitteluun.

Viikon aikana käydään läpi yksilö- tai pienryhmäharjoitteita. Jokaiselle päivälle on oma taitoteemansa, jossa harjoitellaan taidon eri osa-alueita. Taitotreenien lisäksi leirillä pelataan pelejä.

Yhden viikon leirin hinta on 115 euroa/osallistuja (LPS jäsenet) ja 130 euroa/osallistuja (Ei LPS:n jäsenet), Sisarusalennus -10€ saman perheen toisesta lapsesta. Leiri yhdistettynä kisat ja pelit -leiriin maksaa yhteensä 210 euroa jäseniltä ja 230 euroa ei jäseniltä.

Leirin valmentajina toimivat mm. Pertti Grönberg ja Rob Mitchell.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Ilmoittautuminen avoinna 31.5.2021 asti

LPS maalivahtileiri 14.-18.6. klo 9-14

Oletko innostunut torjumaan palloja ja haluaisit oppia lisää maalivahdin toiminnasta?

LPS järjestää taito leirin yhteydessä maalivahtileirin lapsille, joita erityisesti kiinnostaa kehittyä tolppien välissä ja oppia maalivahdin toiminnasta. Maalivahtileiri leiri järjestetään 14.-18.6.2021 Hertta-Areenalla päivittäin klo 9.00-14.00.

Viikon aikana käydään läpi yksilö- tai pienryhmäharjoitteita, joissa keskitytään jalkapallomaalivahdin tekniikoihin. Taitotreenien lisäksi leirillä pelataan pelejä..

Yhden viikon leirin hinta on 115 euroa/osallistuja (LPS jäsenet) ja 130 euroa/osallistuja (Ei LPS:n jäsenet), Sisarusalennus -10€ saman perheen toisesta lapsesta. Kahden viikon leirin hinta on 210 euroa jäseniltä ja 230 euroa ei jäseniltä.

Ilmoittautuminen avoinna 31.5.2021 asti.