Seuran tukimuodot


Liikuntaviraston toiminta-avustus
Liikuntavirasto tukee Helsinkiläisiä urheiluseuroja vuosittain jaettavan toiminta-avustuksen muodossa. Toiminta-avustusta haetaan alkuvuodesta. Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut vuosittain toiminta-avustusta. Avustus käytetään toiminnasta tulevien kulujen pienentämiseksi kokonaisuudessaan.


OKM seuratuki
Laajasalon palloseura on anonut seuratukea vuosittain. Tukea haetaan joulukuussa. Tukea voi hakea uuden palkattavan päätoimisen työntekijän palkkakustannuksiin, toiminnan kehittämiseen sekä uusien toimintojen aloittamiseen.

Laajasalon palloseura on saanut seuratukea vuonna 2011-2013 päätoimisen palkkakuluihin (seurasihteerin palkkaamiseen), 2012 aikuisten jalkapallokoulutoiminnan käynnistämiseen, 2014-2015 toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen sekä 2016-2017 päätoimisen palkkatukea (valmennuskoordinaattorin palkkaamiseen).

Palkkatuki
Palkkatukea voi hakea esim. oppisopimusopiskelijan, pitkäaikaistyöttömän palkkaamiseen. Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut tukea 2014-2016 ja 2017-2018 oppisopimusopiskelijan palkkakustannuksiin.


AVI tuki (aluehallintovirasto)
Aluehallintovirastolta voi hakea tukea esimerkiksi liikuntapaikkarakentamiseen. Tukihakemukset jätetään vuoden loppuun mennessä seuraavan vuoden osalta.

Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut tukea vuonna 2011 Ilomäentien juniorinurmen sekä vuonna 2015 Laajasalon liikuntapuiston Hertta areenan investointikustannuksiin.


UEFA HatTrick avustus
HatTrick tukea voi hakea Palloliitolta hakuaikojen puitteissa. Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut avustusta vuonna 2011 Ilomäentien juniorinurmen sekä 2015 Hertta areenan jalkapallonurmen hankintakustannuksiin.

Yhteistyössä