LPS Tukirahaston haku aukeaa maanantaina ja jatkuu 14.12. asti

Julkaistu: 27.11.2020 09:40

LPS Tukirahaston hakuaika alkaa maanantaina 30.11. ja hakuaikaa on 14.12. asti. Tukea haetaan oheisella lomakkeella.

Rahaston tarkoituksena on tukea tuen tarpeessa olevista perheistä tulevien pelaajien jalkapalloharrastusta ja kilpailutoimintaa. Tarkoituksena on turvata seuran pelaajien jalkapalloharrastuksen aloittaminen tai jatkuminen niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista tai joissa jalkapalloharrastuksen mielekäs jatkaminen vaatii taloudellista lisäpanostusta.

Myönnettävät avustussummat riippuvat lahjoitusten sekä hakemusten määrästä.  Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti. Avustusten myöntämisestä päättää erillinen rahastotyöryhmä, joka hyväksyttyjen sääntöjensä mukaan kootaan vuosittain seuran, lahjoittajien ja muiden kolmansien osapuolien edustajista.

-Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti-

-Etusijalla hakuprosessissa ovat aina ensikertalaiset hakijat.

-Pelaajan avustukset maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin.

-Tukea rahastosta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.

Avustuspäätökset pyritään tekemään vuoden loppuun mennessä.

HAKULOMAKE: HAE RAHASTOSTA TUKEA TÄSTÄ

_ __ _ __ _ __

Haluatko auttaa Tukirahaston toimintaa rahallisesti tai onko sinulla hyviä ideoita toiminnan kehittämiseksi – sekä myös aikaa toteuttaa niitä? Ota yhteyttä Miaan tai Juhaan (etunimi@laajasalonpalloseura.fi).