LPS vuosikokous 23.11.2020 klo 18 Ylistalolla ja teamsissa

Julkaistu: 09.11.2020 13:31

Laajasalon palloseuran sääntömääräinen syysvuosikokous pidetään maanantaina 23.11. klo 18. Kokouksen asialista kutsussa alla. Kokouksen virallisen osuuden jälkeen pidetään epävirallinen olosuhde- ja joukkuetilannekatsaus.

Kokous järjestetään sekä fyysisesti Ylistalon alakerrassa että Teams kokouksena.

Mahdollista äänestystä ja kokouslinkin lähettämistä varten keräämme osallistujien sähköpostiosoitteet etukäteen. Ilmoittaudu mukaan kokoukseen täältä.

LPS:n sääntöjen mukaisesti äänioikeutettuja jäseniä ovat liittymis- ja jäsenmaksun maksaneet yli 15-vuotiaat jäsenet, kunniajäsenet ja kunniapuheenjohtajat. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Kokouksen esityslista:

1. Avataan kokous

2. Valitaan kokoukselle

a) puheenjohtaja
b) sihteeri
c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
d) ääntenlaskijat

3. Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5. Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

6. Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus

7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio