Hallitus tiedottaa 10/2021

Julkaistu: 13.10.2021 12:42

ETSINTÄKUULUTUS: VALMENTAJIA HAETAAN!

Laajasalon Palloseuran pelaajamäärä on ilahduttavassa kasvussa ja ensimmäistä kertaa seuran historiassa on ylitetty 800 pelipassipelaajan raja, viime vuodesta kasvua on ollut lähes 150 lisenssipelaajan verran. Samaan aikaan jalkapallon harrastajamäärät ovat olleet kasvussa myös monessa muussa seurassa. Harrastajamäärän kasvu asettaa seurat myös olosuhteiden ja valmennuksen osalta haasteiden eteen. Lisääntyvän pelaajamäärän tulisi tarkoittaa myös lisääntyvää määrää valmentajia. Myös kerhotoimintojen kuten esimerkiksi perhefutistarjonnan kysyntä on ollut kasvussa ja jotta pystymme lisäämään ryhmien määrää tarvitsemme mukaan toimintaan uusia ohjaajia.

Tarvitsemme vielä mukaan muutamia lisävalmentajia, sekä apuvalmentajiksi että vastuuvalmentajiksi lasten ja nuorten ryhmiin. Tässä haussa pyydämme apua myös LPS-perheen sisältä. Oletko itse halukas lähtemään valmentajapolulle tai tunnetko jonkun josta olisi LPS-valmentajaksi? Tarjoudu tehtävään, vihjaa tekijästä tai ehdota tuttua hakeutumaan valmentajaksi, auta meitä yhdistämään tekijä ja tehtävä.

LPS:n ilmoitus avoimista valmentajapaikoista: https://www.jalkapallovalmentajat.fi/valmentajaporssi/?x143931=888816

Ota rohkeasti yhteyttä vaikka valmennuspäällikköön tai muihin seuran työntekijöihin.

Kaakkois-Helsinkiin kenttähankkeita

Helsingin kaupungilla ja seuroilla on vireillä olosuhdehankkeita itäisen ja kaakkoisen Helsingin alueella. Kaupunki rakentaa Kruunuvuorenrantaan 8v8 -kokoisen kentän ja Herttoniemenrannan liikuntapuistossa on kenttähanke Valtilla. Nykyiset hankkeet eivät kuitenkaan ole tuomassa apua alueen talviolosuhteisiin. Laajasalon Palloseuran oma kuplahallihanke on vielä voimissaan ja tällä hetkellä hanketta edistetään kulisseissa lobbaamalla. Koko seuran vanhempainillassa 26.10. on luvassa tietoa siitä mitä hankkeessa on tapahtunut ja miten sitä on edistetty.

XXL on luvanut parantaa palveluaan ja saatavuutta

Yhteistyösopimus LPS:n ja XXL:n välillä on nyt ollut voimassa kaksi kautta. Yhteistyö on toiminut osin mallikkaasti ja osin ollaan hieman kompuroitu. XXL:n kanssa on käyty keskusteluja joiden perusteella XXL pyrkii yksinkertaistamaan verkkokauppansa ja siten helpottamaan varusteiden hankkimista. Vallitseva maailmantilanne on aiheuttanut haasteita sekä tuotannossa että logistiikassa ja siksi viime aikoina on ollut luvattoman paljon varustepuutteita, näihin asioihin on kuitenkin paneuduttu ja tilannetta on luvattu parantaa. XXL:n Itiksen myymälän sovitusvalikoimaa parannetaan ja hyllytavaran saatavuuteen kiinnitetään huomiota. LPS:n tuotteet saavat myös oman vastaavan myymälässä, jolloin mm. tuotesaatavuuteen voidaan reagoida nopeammin. Seuran, seurakaupan ja varustemerkin aktiivisella yhteistyöllä pyritään parantamaan pelaajien palvelua, palautetta ja kehitysehdotuksia toivotaan tulevaisuudessakin.

LPS pelaajarahasto

Pelaajarahaston hakuaika on avoinna 31.10. asti. Pelaajarahastosta voi hakea tukea jalkapalloharrastuksen mielekkään jatkumisen varmistamiseen.

Hakulomake: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=J3YzjNxjdU2S4otp77F5YDCqTedHEN1DkSY4G2mu2P5URFozRFREVEk1UElXNVZUNlRIQklJUjEyQyQlQCN0PWcu

Uusia hallituksen jäseniä kaivataan ehdolle

Vuosi on taas tulossa päätökseen ja sitä myöten myös nykyisen hallituksen toimikausi päättyy. Tähän aikaan vuodesta siis etsitään aina myös innokkaita vaikuttajia osallistumaan seuran kehitystyöhön ja varmistamaan LPS:n toimintaedellytykset nyt ja tulevaisuudessa.

Oletko itse kiinnostunut vaikuttamaan tai tunnetko hyvän ehdokkaan? Jos vastaus on kumpaan tahansa kysymykseen kyllä, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan: juha a laajasalonpalloseura.fi tai 0503747303

Tärkeitä päivämääriä

• 10. Koko seuran yhteinen vanhempainilta
  • 11. Syyskokous
  • 11. Päättäjäiset (aikuisille)

Muuta

• LPS ottaa käyttöön myClub järjestelmän. Siihen liittyen myös nettisivut tulevat hieman muuttumaan loppuvuoden aikana. MyClubin osalta toimihenkilökoulutukset ovat käynnissä ja pelaajille järjestelmä on tarkoitus ottaa käyttöön marraskuun alussa.