Ajankohtaista

Kauden 2021 kotiottelut huipentuu naisten edustuksen nousutaistoon

Julkaistu: 07.10.2021 10:44

Laajasalossa pelattavien kotiotteluiden osalta kuluva futiskausi alkaa vedellä viimeisiään. Perjantaina 8.10. pelataan Hertta areenalla ensin T12 kakkosen ottelu LPS:n ja HJK/Cityn välillä, tyttöjen ottelun jälkeen areenalle päästetään naiset. Naisten nelosen ottelussa kohtaavat LPS ja Tervakosken Pato. Naisten ottelun panoksena on sarjanousu kolmoseen. Tällä kaudella toimintansa aloittanut LPS:n naisten edustus on pelannut vakuuttavan kauden, 13 pelatusta ottelusta on saldona 10 voittoa, 1 tasapeli ja 2 tappiota.

 

Ennen sarjan viimeistä ottelua nousulohkon saldona on 3 voittoa ja edellisessä ottelussa Mäntsälässä kärsitty kirvelevä tappio. Tappion myötä viimeisessä ottelussaan pisteet tasanneet Kontu ja MU ovat taulukossa pisteen LPS:aa edellä, mutta kärkikaksikolla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Sarjavoitto ja sitä myöten nousu on siis laajasalolaisten omissa käsissä.

 

Perjantai-illan vastustajaksi saapuu nousulohkon jumbona majaileva Tervakosken Pato. Vaikka tervakoskelaisten voittotili on nousulohkossa vielä avaamatta, pelasi joukkue vakuuttavan kevään tullen lohkossaan kakkoseksi. Tiedossa on siis tiukka taistelu, jossa ei ole varaa vastustajan aliarvioimiseen. Tervetuloa viettämään perjantai-ilta nousutaistossa. Tyttöjen ottelu alkaa kello 19 ja naisten ottelu alkaa kello 20.20.

 

Hertta areenalla pelataan perjantain jälkeen sarjaotteluita varmuudella 24.10, jolloin B-tyttöjen ykkösessä LPS, Kontun ja Viikinkien yhteijjoukkue East United kohtaa KJP:n Kouvolasta. Myös 2008 syntyneet pojat saattavat jatkaa kotiottelukauttansa Liiga Etelän karsinnoissa. Tämä selviää myöhemmin.

Yhteistyössä