Hallitus tiedottaa 8/2021

Hallitus tiedottaa

• Kiitos kesätyöntekijöille
  • Suodattimet asennettu Hertan kaivoihin
  • Syksyn pelit alkaneet, kevät loppui hienoihin turnaustapahtumiin
  • Pelaajamäärä kasvussa

Kiitos kesätyöntekijöille

Laajasalon Palloseuran toiminnassa on pelaajien lisäksi mukana satoja vapaaehtoisia ja jonkin verran myös palkkaa saavia työntekijöitä. Tällä kertaa haluaisimme nostaa keskiöön LPS:n leireillä, futiskouluissa ja muissa kesätoiminnoissa mukana olleet kesätyöntekijät. Lähes parikymmentä alueella asuva nuorta on ollut mukana seuran kesätoiminnoissa ohjaajina ja apuohjaajina. Ilman pätevien ja reippaiden kesätyöntekijöiden mittavaa panosta toimintojen järjestäminen olisi ollut käytännössä vaikeaa, ellei mahdotonta. Mittavan kesätyöntekijämäärän on osaltaan mahdollistanut kaupungin tarjoamat kesäsetelit sekä OP omilla kesäseteleillään.

LPS:n hallitus ja päätoimiset työntekijät kumartavat syvään ja kiittävät kaikkia kesätöissä ahkeroineita, samalla odotamme innolla tulevia töitä nuorten kanssa.

Suodattimet asennettu Hertta areenan kaivoihin

Viime aikoina kentät ovat herättäneet runsaasti keskustelua, yksi keskustelunaihe on ollut luontoon kentältä siirtyvät mikromuovit. Seuramme kotikentälle on heinäkuussa asennettu kaivoihin suodattimet jotka nappaavat kumirouheen ennen esimerkiksi vesistöön siirtymistä. Luonto ja lähivedet ovat seuralle tärkeitä, nyt asennetut suodattimet vähentävät merkittävästi luontoon siirtyvän kumirouheen määrää. Nyt on otettu hyvä alku ja työ ympäristöystävällisen kentän eteen jatkuu.

Syksyn pelit ovat alkaneet, kevätkausi loppui hienoihin turnauksiin

Vaikka syyskausi on jo hyvässä vauhdissa, kannattaa katseet vielä hetkeksi suunnata keskikesän turnauksiin. Jalkapallokesän perinteisesti huipentaa Helsinki Cup ja niin tänäkin vuonna. LPS:lla oli mukana lähes 30 joukkueen voimin junnufutiksen juhlaviikolla. Kuten aina, tänäkin vuonna turnaus oli täynnä upeita voittoja, hieman katkeralta maistuneita tappioita, maaleja, onnistumisia, yhteisöllisyyttä ja erityisesti tänä vuonna jalkapallon riemua. LPS:n joukkueista pisimmälle pääsivät 2006 ja 2008 syntyneet pojat, jotka taistelivat tiensä finaaliin saakka.

Heinäkuun lopulla 2009 syntyneiden ikäluokka matkusti viikoksi Ahvenanmaalle perinteiseen Ålandia cupiin. Melkein viikon viettäminen yhdessä yhdistää joukkueen ja tekee yhteisöllisyydestä entistäkin vahvempaa. Sekä tytöissä että pojissa matkasivat pronssimitalit Laajasaloon.

Pelaajamäärä kasvussa

LPS:n vetovoima jatkuu vahvana ja näillä näkymin pelaajamäärä kasvaa taas tänä vuonna merkittävästi. Viime vuonna päädyttiin 6 prosenttia kasvaneeseen pelaajamäärään ja tänä vuonna viime vuoden lisenssipelaajamäärä on jo ylitetty usealla kymmenellä pelaajalla elokuun alkuun mennessä.